metamfetamin veliki srednje veliki obseg navodila za kuhanje

valentinosmk4l!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Amater, ki se želi naučiti tehnik velikihsrednje obsežne proizvodnje metamfetamina od pravih strokovnjakov s hitro in začetnikom prijazno nastavitvijo/receptom z najvišjimi/najčistejšimi donosi, kot je bilo rečeno na začetku, sem amater, ki ga jemlje lahkotno, čeprav s pravim vodstvom in znanjem od nekoga, ki se zelo hitro uči, ki je pozoren na vsako podrobnost in jo uporablja, rad se učim. pravi način korak za korakom, tudi če je težji od vašega poenostavljenega načina metode, ker mi je lažje povedati, kje sem morda naredil kaj narobe ali katere dele metode lahko prilagodim, da mi bodo najbolj ustrezali vsi nasveti o metodah ali vrstah opreme ni pomembno, ali je kupljena v trgovini ali izdelana po meri sem odprt za vse predloge iščem nastavitve za 10-15 kg na teden kakršno koli znanje o količinah vsake chwmical potrebne za to velikost in delovanje Kaj je začetna cena od kemikalij do opreme, potrebne za to vrsto operacije očitno imam mini različico moje nastavitve za testiranje serij, preden gredo tako velike in tudi pred vsako veliko serijo za testno vožnjo, preden naredim veliko serijo te količine, medtem ko sem praksa Rad bi se dobili večji set up skupaj, kot tudi. Hvala vnaprej za vse, ki so mi pripravljeni dati nekaj svojega znanja.