za 10 g 2B4M sem dal 20 ml metilamina 40 %, vendar se spomnim, da mi je prodajalec rekel, da metilamin ni 40 %, ampak malo manj, ker ga je naredil zame (če to prebereš, se ti še enkrat zahvaljujem !), tako da moram morda dati 25 ml, ne, imam samo opekline v očeh (tudi ko nosim očala, kot smučarska očala, vendar za kemijo, in masko (ABEK1), vendar to ni 2 v 1, ampak 2 različna izdelka, naslednji dan zelo jokam, ahah, ampak 2 dni po tem so normalne), to je vse, nosim rokavice in obleko 3M.
Kraj, kjer izdelujem 4MMC, je moje podstrešje in ponoči pustim odprto okno, zato je hladno. Morda reakcija ni dovolj vroča ..? Imam grelno ploščo, tako da lahko naredim vročo vodno kopel in vanjo postavim steklenico z 2B4M/M40/DCM, da se reakcija začne, vendar ne vidim temperature, zato...
Imam še eno vprašanje, ko v svojo 4MMC freebase dodam HCl in aceton, lahko nekaj minut mešam in filtriram ali jo moram dati v zamrzovalnik? Ker ko dam aceton, vidim kamne 4MMC in je zelo zelo bel, tako da morda lahko to storim?