- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Pozdravljeni, ta recept sem uporabil s prijateljem, vendar sva imela nekaj težav z njim, Dobro nama je šlo do koraka z metilaminom. Toda pri aminiranju z metilaminom raztopina ne spremeni barve, kot je navedeno v navodilih (v prvih urah je nekaj rumene barve, nato pa se ne spremeni niti za 1 dan!)
V prvih poskusih smo samo postavili refluksni kondenzator, vendar sem prebral nekaj stvari, da bi bila pluta boljša za ujetje metilamina, zato sem poskusil tudi to, kar je nekoliko izboljšalo barvo, vendar ne končnega izkoristka,
Ali je to lahko posledica visoke hlapljivosti metilamina? Temperaturo smo vzdrževali pod 35' C in metilamin delili v 3 do 4 obroke po 10 do 12 ur.
Zaradi tega je končni izdelek komaj nekaj gramov.
naša tehtnica je bila 25 g propio
HBr smo izdelali sami s pomočjo PBr in H2SO4.
V prvih poskusih smo samo postavili refluksni kondenzator, vendar sem prebral nekaj stvari, da bi bila pluta boljša za ujetje metilamina, zato sem poskusil tudi to, kar je nekoliko izboljšalo barvo, vendar ne končnega izkoristka,
Ali je to lahko posledica visoke hlapljivosti metilamina? Temperaturo smo vzdrževali pod 35' C in metilamin delili v 3 do 4 obroke po 10 do 12 ur.
Zaradi tega je končni izdelek komaj nekaj gramov.
naša tehtnica je bila 25 g propio
HBr smo izdelali sami s pomočjo PBr in H2SO4.