Miner21....... mi, prosim, povejte več o tem, kaj imate v mislih v zvezi s "PGP". O katerih drugih možnostih je mogoče razpravljati. Večkrat sem zdravila poslal po pošti na dom, ker nisem vedel, kaj naj drugega storim. Pred kratkim sem droge poslal po pošti na prijateljevo hišo. Na mojem območju sveta ni mrtvih postaj, za katere bi vedel, da obstajajo. Pravkar sem prebral, da je nekdo poslal pošiljko v prazno hišo, vendar potem paket ni bil dostavljen in se je v bistvu izgubil. Torej obstaja nekaj tveganja. S tveganjem se strinjam, saj se naokoli giblje veliko pošte. Sprašujem se le, ali sem spregledal kakšno očitno rešitev. Tako kot VPN za OpSec je enostavno, samo naredite to. Tor je enostaven, preprosto ga naredite. BTC je enostavno, samo naredite to. Anonimna neregistrirana elektronska pošta je preprosta, samo storite to. Monero je nekoliko težje, vendar se splača, samo naredite to. Vse to opravim, nato pa pošljem po pošti na prijateljevo hišo in sem eno stopnjo oddaljen od tega, da me ujamejo. To je glavna šibka točka mojega načrta. Kakšne ideje imamo?