Question PROSIMO POMOČ!!! Javna od pravna vprašanja :(

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
resno sem se zajebal, predoziral sem z ledom v javnosti. mislim, da je nekdo poklical policijo, ker sem slišal, da je nekdo v klicu omenjal droge, in kmalu zatem sem videl tri policijske avtomobile, zato sem odšel, kakor hitro sem lahko (ne da bi bil videti kot totalni narkoman), vendar sem se prestrašil in pustil vrečko na mestu, na kateri so prstni odtisi in verjetno ostanki. tako me je strah. kaj naj naredim??

Morda sem samo paranoičen, ker sem imel slušne halucinacije, ko sem prišel domov, ampak mislim, da sem verjetno v škripcih.
sem znan uporabnik v mojem okolišu (ne ledu, ampak drugih stvari).

Solution
If they didn't see you in possession of the bag and then immediately aquire it without taking their eyes off of it, they can not show a chain of possession that unequivocally leads to you. If you have never been arrested before they don't have your fingerprints. If you have, did they take your prints? They don't magically have them. Paraphernalia is a low charge and they likely wouldn't waste their time prosecuting a paraphernalia charge less than 1)2g depending on the state) even if they come to harass you, be confident that the case isn't a slam dunk and it's a low charge. If you admit nothing they have nothing. You handed out a dozen sandwiches to homeless people, one of them subsequently used the empty bag to hold some drugs. That's...

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Verjetno je pomembno tudi omeniti, da sem bil vidno na trnih. neprestano sem se suho znorel, zelo sem se potil in bil sem videti prestrašen kot sranje (ker sem bil).

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Katere pravne težave so se že pojavile?
Ni potrebe, da bi vas to skrbelo vnaprej.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
nobenega, tako da imaš prav ^^;

sem samo nervozna, ker bi me lahko identificirali na podlagi prstnih odtisov

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
O kateri državi govorimo Združeno kraljestvo. Imamo precej podobno vrsto pravnega sistema. Ali te torbe, ki ste jo pustili, ni bilo več, ko ste se vrnili? Koliko je bilo v njej? Mislim, da bi bilo nemogoče preganjati, če bi vse skupaj zanikali. Edina oseba, ki vas lahko spravi v težave, ste vi sami. Policiji ne povejte ničesar, če ste v redu. Ste ženska ali moški?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
sem v ZDA. od takrat nisem zapustila hiše, zato ne vem, ali je še vedno tam. vrečka je bila precej prazna, morda malo ostankov. sem ženska. ali bi bilo to še vedno nemogoče tudi s prstnimi odtisi?

View previous replies…

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ste bili kdaj aretirani? V kateri državi se nahajate. Ali ste po naključju kemik.
če v ZDA še nikoli niste bili aretirani, je zelo malo verjetno, da imajo vaše odtise, še manj verjetno pa je, da bi bilo odtise sploh mogoče videti na vrečki.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Poleg tega ste se ves čas samo potikali naokoli? Vi katere koli barve, razen bele, bi vas tukaj zdaj težko aretirali. Če je to v Kaliforniji, vas bom celo zastopal, vendar vam pravim, da je z vami vse v redu. Razen če je vaša lepa bela deklica, potem ste v velikih težavah lol

• Haha
Reactions: vis

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
njena zapletena il pm u

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
in ja, bil sem vidno prestrašen in v nekem trenutku sem veliko bruhal. azijska + bela mešanica, ampak im tan tako :/

• Wow
Reactions: vis

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Če v vaši torbici ne boste našli nobenih prepovedanih snovi, potem ne bo težav. Nikoli ne veste, zakaj ste bruhali, morda ste bili zastrupljeni. Priporočam, da se dobro naspite, jemljete vitamine in ocenite situacijo brez paranoje. V prihodnje pa bodite previdni s težkimi drogami, te naj bodo zabava, ne pa težave.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
ur prav, ill poskuša ne skrbeti za to. hvala sm :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Če niso videli, da imate torbico v posesti, nato pa so jo takoj pridobili, ne da bi z nje umaknili pogled, ne morejo pokazati verige posesti, ki nedvoumno vodi do vas. Če še nikoli prej niste bili aretirani, nimajo vaših prstnih odtisov. Če ste bili, ali so vam odvzeli odtise? Nimajo jih kot po čudežu. Paraphernalia je nizka obtožba in verjetno ne bi izgubljali časa s pregonom obtožbe za paraphernalia manj kot 1)2g, odvisno od države), tudi če vas pridejo nadlegovat, bodite prepričani, da zadeva ni šlampasta in da gre za nizko obtožbo. Če ne priznate ničesar, nimajo ničesar. Brezdomcem ste razdelili ducat sendvičev, eden od njih pa je nato v prazno vrečko spravil nekaj drog. To ni vaš problem. Lahko lažejo in rečejo, da so vas videli ali da imajo videoposnetek. Zdaj ne odgovarjate na vprašanja.

Solution

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nekoč sem se izognil obtožbi za marihuano (pravzaprav dvakrat), ker sem imel v denarnici vrečko, kamor sodijo dolarji. In tega sprva niso opazili. Ko smo prišli v policijsko pisarno in so jo našli, je bila v prtljažniku križarka, vendar ni bila upoštevana, zato ni bilo verige posedovanja. Drugič sem jim na sodišču povedal, da ga želim neodvisno testirati, pa se niso mogli domisliti. Sumil sem, da bo tako, ker je policist komentiral, kako dobra je bila ( to je bilo okoli leta 1998, preden je bilo visokokakovostne marihuane veliko), in bil je šerifov sin, za katerega sem vedel, da je kadil travo, preden je postal policist.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
Obožujem KORUPCIJO!!!
Nič ni lepšega od korupcije!)
Spremenite svoje razmišljanje, poiščite skorumpirane uradnike v visokih krogih, postanite *Maecenas*
in oblikujte svoja pravila!)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Naj vas to ne skrbi. Uporaba drog ni nezakonita. Če najdejo vašo torbo s prstnimi odtisi, to ne pomeni ničesar, ker vedno lahko nekdo prevara u in vanjo nekaj vstavi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uporaba drog JE nezakonita
Oddelek 2925.31 - Zloraba škodljivih opojnih sredstev
(A) Razen v zakonite raziskovalne, klinične, medicinske, zobozdravstvene ali veterinarske namene nihče ne sme z namenom povzročitve zastrupitve ali podobnih fizioloških učinkov pridobiti, posedovati ali uporabljati škodljive opojne snovi.
(B) Kdor krši ta oddelek, je kriv zlorabe škodljivih opojnih snovi, kar je prekršek prve stopnje. Če je bil storilec predhodno že obsojen za kaznivo dejanje zlorabe drog, je zloraba škodljivih opojnih sredstev kaznivo dejanje pete stopnje.
(C)

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Ok,ok. Če tako praviš. Moja napaka.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
To je ena od tistih stvari, ki je odvisna od tega, kje se nahajate. V Kaliforniji, Oregonu in Washingtonu prakticirajo zmanjševanje škode, zato kljub temu da je tehnično gledano prepovedano, nikoli ne obtožijo ljudi zlorabe drog. V drugih zveznih državah jo uporabijo kot verjeten razlog za pridobitev naloga za preiskavo ali preiskavo, vendar jo običajno opustijo pred sodiščem. V drugih zveznih državah vas obtožijo vsega, kar je mogoče. Ne gre samo za države, ampak imajo različne jurisdikcije različne politike