Ekstrakcija psevdoefedrina

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Pozdravljeni, imam nekaj tablet

sestavine : psevdoefedrin hidroklorid 60 mg, triprolidin hidroklorid hidrat 2,5 mg

Želim ekstrahirati samo psevdoefedrin, ali kdo ve, kako?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Ekstrakcija psevdoefedrina iz farmacevtskih tablet (Sudafed).

Psevdoefedrin je bil ekstrahiran iz tablet zdravila Sudafed z uporabo etanola, etanola/metanola (90:10 vol. %) in metiliranega žganja. Topila so bila izbrana glede na ustrezno tajno literaturo. Za vsako ekstrakcijo je bila ena tableta zdravila Sudafed zdrobljena z molotovko in pestilom ter dana v čašo. Prevleko železovega oksida smo odstranili s ponavljajočim se spiranjem z acetonom (skupaj 10 ml), dokler ni izginila vsa rdeča barva. Aceton smo odstranili s filtriranjem, ostanek pa smo pustili, da se posuši. Ekstrakcijsko topilo (15 mL) smo dodali v čašo, ki smo jo nato pokrili z aluminijasto folijo in vzorec 15 minut stresali z mehanskim mešanjem. Vzorec smo pustili stati eno uro pri sobni temperaturi, nato pa smo ga filtrirali z gravitacijsko filtracijo. Topilo je bilo izparjeno, nastala trdna snov pa zbrana.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. razbiti tablete
2. Izperite z acetonom
3. Vstavite 90 % etanola/10 % metanola?

Ali sem pravilno razumel?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Pozdravljeni. Povedal vam bom, kako to počnem jaz, saj se s tem ukvarjam že več let. Povedal bom na hitro. Tablete za prodajo v Španiji stopcold ali respidina. Naredite fin prah. Pripravite NaOH z vodo (mora imeti najmanjšo količino vode, ki jo običajno nalijem do sitosti in nato med obnavljanjem dodajam vodo, dokler v telefonu ne ostane malo sode) v suhi steklenički (naoh lahko nalijete v bisere, stekleničko zaprete in pretresete, tako se prepričate, da v njej ni več vode). Ta naoh zavržemo in dodamo tablete in po malem sodo, ki smo jo pripravili, mešamo in dodajamo še, dokler ne nastane pasta (rumene barve, izogibajmo se rjavi), nato mešamo, dokler se vse dobro ne premeša. Dodamo toluen in premešamo. Ekstrahirate s HCL, SAMO HCL, ki ni dodana nobena voda. 3-krat izmerite pH. Na ta način je včasih dobil 90 % psevdo, res pa je, da je v zadnjih 9 mesecih dobil le 70 % in res ne vem, zakaj. Preizkusil sem več ekstrakcij in nedvomno je ta najboljša. Upam, da sem zagotovil kaj koristnega.