Dead Drops METODA KODE QR - MRTVE KAPLJICE

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Lk7p4IJZVH

Dodajanje stopnje varnosti za mrtve kapljice s kodo QRCODE, vendar kako?

Svojo mrtvo kapljico pripravite tako, da sledite svetemu vodniku iz @HEISENBERG
Shranite koordinate te mrtve kapljice
Nato boste morali poiskati spletno stran, na katero lahko naložite besedilo, ki ima funkcijo samoprepisovanja, kot je ta spletna stran
Ustvarite kodo qr z odprtokodnim orodjem, kot je zint [clearnet], in vanjo vstavite prejšnjo povezavo
kodo qr natisnite z orodjem, ki ga imate pri roki
Poiščite mesto, kamor lahko nalepite kodo qr, po možnosti skrito pred gnečo ali kamerami.
Koordinate te kode qr sporočite stranki ali partnerjem.

DOSEŽENO.

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
15
Lahko je, vendar menim, da to ni potrebno. Najboljši način je po mojem mnenju le uporaba SAME GPS GLONAS itd. odprte APLIKACIJE, ki jo uporabljata oba, tako "kapalec" kot "sprejemnik", za dobre koordinate. Če dodate sliko z majhnim opisom, ni možnosti, da ne bi našli paketa.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ali priporočate kakšno odprtokodno aplikacijo za GPS, ki bi bila dobra za mrtve točke?

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Uporabite lahko https://github.com/osmandapp/OsmAnd odprtokodna aplikacija in je na voljo brez povezave, zaradi česar je sledenje veliko težje. Ne pozabite, da je telefon vedno mogoče izslediti na določene načine.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Videl sem to aplikacijo, poglobil se bom vanjo. Predstavljam si, da če bi nekdo izdeloval mrtve kapljice, bi lahko imel telefon za koordinate GPS, enega pa za poslovanje. Takšne, iz katerih lahko vzameš baterijo ali jih daš v Faradayevo vrečko.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To je zanimiv koncept