• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Sproščujoči izdelki

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Pozdravljeni vsi, ne vem, kako dejavna je ta skupnost, vendar sem prepričan, da lahko zaupam znanju tukajšnjih ljudi. Kot lahko razberete iz mojega imena, se pripravljam na univerzitetni izpit in imam težave, kot so stres, tesnoba, nespečnost. Ali obstajajo kakšni priporočljivi izdelki za takšne primere, ki jih lahko brez težav kupim v lekarni? Zelo vam bom hvaležen, če mi boste pomagali. Vsem se vnaprej zahvaljujem

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Zdaj sem na internetu bral o ozaprinu in čeprav po njem dobro spim, sem zasledil komentarje, da pri nekaterih ljudeh povzroča nemir. Prav tako nisem našel jasnih informacij o tem, ali ga je mogoče kupiti brez recepta. Ali naj oropam lekarno ali kaj naj storim?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Zdravilo Ozaprin je na voljo brez recepta. Če ga ne najdete, lahko kupite tudi drugo blagovno znamko zdravila Olanzapin, ki ima enako učinkovino in ima enak učinek. Če ne želite imeti težav z odmerjanjem, so primerne 10 mg tablete.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Najprej hvala, da sem ga nekajkrat uporabil in res globoko zaspal, vendar mislim, da ga ne bom več uporabljal, razen če bo zelo potrebno. čutil sem manjši umik, ne vem, zakaj

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Priporočam duloksetin, pomagal mi je pri spanju, vendar ima neprijeten stranski učinek, saj zmanjšuje kakovost spanja. Sicer pa je zmanjšal anksioznost in stres, kot sta občutka anksioznosti in stresa, Duxet se prodaja pod imenom Duloxx. Brez recepta