Question (z varnostjo povezane) izboljšave za ta forum

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
@HEISENBERG

Odločil sem se, da to objavim javno, ker bo zanimivo za mnoge od nas.

Ena od funkcij, ki bi si jo resnično želel, je nekaj podobnega časovniku, pri katerem lahko nastavim čas, po katerem bo določen pn samodejno izbrisan.
pn razprave so pogosto bolj osebne, morda vsebujejo osebne podatke, ki bi lahko pomagali, da bi jih morda identificirali organi pregona itd.
zato menim, da bi bilo dobro, če bi imeli možnost samodejnega brisanja, da bi bila količina morebitnih sledi v primeru uhajanja podatkov ali infiltracije tega foruma majhna.

drugič:
O nastavitvah vašega strežnika: Ali lahko pregledno poveste, kakšni podatki o uporabnikih se bodo natančno beležili (sistemski odtisi, geografska lokacija, naslov ip itd.....)? Kako dolgo bodo te stvari shranjene?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Pozdravljeni. vsako zasebno sporočilo bo izbrisano 30 dni po tem, ko je bilo ustvarjeno. Svoje pogovore lahko šifrirate s tajnim ključem. Te ključe hranimo v strežniku le, dokler vsi udeleženci pogovora ne potrdijo, da so ključ shranili. Beležimo samo podatke, ki so potrebni za normalno delovanje foruma, naslovov ip, prstnih odtisov, geo ne beležimo. Poleg tega lahko za še večjo varnost uporabite domeno onion.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Včeraj zvečer se mi je zgodil nenavaden dogodek:

Med prijavo v forum mi je bilo omejeno pošiljanje sporočil ali komentiranje prispevkov in pojavilo se je sporočilo, da spletno mesto zahteva, da sprejmem piškotke.
Predvidevam, da je šlo za napako, saj se ni več prijavilo, ko sem dobil novo identiteto Tor, vendar je bilo še vedno čudno.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Če se napaka ponovi, lahko naredite posnetek zaslona in mi ga pošljete, vendar predvidevam, da je ta napaka posledica nedavne posodobitve NoScript

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
thx, nisem se zavedal, da se moj poštni predal samodejno čisti.

No, PGP je primerna možnost.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
To lahko preverite sami, zasebnih sporočil, starejših od 30 dni, ne boste našli.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
133

Nova posodobitev brskalnika Tor povzroča pojavna okna "potencialnega uhajanja identitete"! Ta pojavna okna lahko ignorirate

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Aha, v redu, hvala, da ste me obvestili.

Pravzaprav je šlo za pojavno okno, ki ni prihajalo iz brskalnika Tor, temveč je bilo vgrajeno v zasnovo filma Breaking Bad. Še vedno je pojavno okno, vendar ne iz brskalnika Tor.
Poleg tega je bil na voljo le gumb za zapiranje, ki sem ga kliknil, vendar nič za strinjanje ali nestrinjanje s piškotki.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
da, pred nekaj meseci je bila posodobitev o samodejnem odstranjevanju metapodatkov s strani osebja