Question Shake And Bake (metamfetamin) - nov poskus

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
za metodo stresanja in pečenja namesto litija in natrija kovine Kako je elektronski tok, ki daje dogodek, koliko voltov s katero rudo?

če to rešimo Prijatelji, ne bo nam treba uporabljati litija in natrijeve kovine.

Attachments

• 3dZSMY8LGk.png
    3dZSMY8LGk.png
    684.7 KB · Views: 275
  • ANefFcR3bo.png
    ANefFcR3bo.png
    511.1 KB · Views: 257

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Mislim... Anoda in katoda bosta neke vrste kovina, ki je žrtvovana. Neto dobiček je ničen, vendar če je to tisto, do česar imate dostop, potem je to tisto, kar morate storiti

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
ali lahko namesto anode katode uporabimo srebro koliko napetosti moramo dovesti

Ali ga je treba strojiti s tokom? amonijev sulfat metanol natrijev hidroksid bom uporabil vsebino

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Napredne tehnike tajne proizvodnje psihedelikov in amfetaminov Uncle Fester 12. poglavje "Električna variacija na brezovo redukcijo"

Kaj pa, če ni problem dobiti alkalne kovine? Kaj če bi namesto tega želeli izločiti amonijak? Amoniak je prekleto smrdljiv. Brez skrbi: https://www.eurekalert.org/news-releases/985409

Prav tako ni nujno, da sta anoda in katoda kovinski

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
ali lahko namesto anode katode uporabimo srebro koliko napetosti moramo dovesti

Ali ga je treba strojiti s tokom? amonijev sulfat metanol natrijev hidroksid bom uporabil vsebino

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Fester pravi: "Ko so sestavine v loncu, je čas, da spustimo enosmerni tok.
skozi raztopino. Za pretok toka je potrebna velika napetost
skozi tekoči amoniak, približno 90 voltov. Najprimernejši
vir tolikšne napetosti je enosmerni obločni varilnik. "

Obločni varilnik ni najboljši način za pridobivanje visoke enosmerne napetosti. Turčija ima normalno 220-240-voltno omrežje, ki ga uporabite s kondenzatorsko zglajenim mostičnim usmernikom. 4 diode z nazivom za omrežje in kondenzator so vse, kar je potrebno. Izhodni enosmerni tok bi bil 63 % omrežnega izmeničnega toka, torej približno 140 V, kar je dovolj. Za nadzor napetosti uporabite potenciometer.

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
Imam napravo, ki bo vsaki napetosti dala želeno voltažo, ki jo lahko dam

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Človek bi pomislil, da bi moral prevajati elektriko 🤔 tako.... Mislim, da bom poiskal v Googlu prevodnike, ki niso kovinski, ker mi ne gre v glavo. Verjetno bi moral včeraj spati 😕

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Elektroliti vključujejo kalcijev kalijev magnezijev hidroklorid, uhh natrijev. Tisti kovinski koščki, ki jih vstavite v topilo, so elektrode. Imel sem vtis, da morajo biti pogosto specifične za reakcijo. Priznam, da nisem nikoli niti pomislil, da je elektroliza reakcija.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Elektrolit ni kovina in tudi ni nujno, da ioni vsebujejo kovine, na primer vodikov karbonat je elektrolit. Najbolj znana je žveplova kislina. Obstajajo tudi organski elektroliti, ki so plastike. Tudi elektrode niso nujno kovinske. veliko stvari prevaja elektriko, zato obstaja celotna industrija polprevodnikov.

Material elektrod je običajno specifičen za ione, s katerimi se mora ukvarjati, saj se nekateri preprosto uničijo, drugi dejavniki pa so lahko površina pri elektrolizi v razsutem stanju, učinkovitost in cena. Elektroliza je običajno sestavljena iz dveh reakcij, po ene na vsaki elektrodi

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Resnično mi je všeč vaš način razmišljanja... boriti se z litijevimi baterijami je bolečina... ustanovitev laboratorija z elektrodami je odlična zamisel.
Elektrolitiziramo lahko NaCl, da zberemo HCl, in ta Hcl ponovno uporabimo za izdelavo MA soli.
Ogromen bonus, če lahko nadomestimo litij.

Hvala za idejo. Upam, da bomo lahko sodelovali, čeprav ste daleč pred mano.