A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Pozdravljeni Imam 100 ml čistega farmacevtskega epinefrina, ki ga želim uporabiti kot začetni izdelek. Kakšna je po vašem mnenju najboljša uporaba?
Pozdravljeni Imam 100 ml čistega farmacevtskega epinefrina, ki ga želim uporabiti kot začetni izdelek. Kakšna je po vašem mnenju najboljša uporaba?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Brezova redukcija efedrina v metamfetaminov hidroklorid. Za reakcijo potrebujete litijeve trakove in tekoči amoniak. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrin = adrenalin =/= efedrin, žal Nima veliko rekreacijske vrednosti, lahko ga uporabite v primeru alergijskega šoka ali srčnega popuščanja. Oksidacija v adrenokrom bi bila mogoča, čeprav dvomim, da ima to večjo vrednost kot sam adrenalin. Upvote 0 Downvote
Brezova redukcija efedrina v metamfetaminov hidroklorid. Za reakcijo potrebujete litijeve trakove in tekoči amoniak.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrin = adrenalin =/= efedrin, žal Nima veliko rekreacijske vrednosti, lahko ga uporabite v primeru alergijskega šoka ali srčnega popuščanja. Oksidacija v adrenokrom bi bila mogoča, čeprav dvomim, da ima to večjo vrednost kot sam adrenalin.
Epinefrin = adrenalin =/= efedrin, žal Nima veliko rekreacijske vrednosti, lahko ga uporabite v primeru alergijskega šoka ali srčnega popuščanja. Oksidacija v adrenokrom bi bila mogoča, čeprav dvomim, da ima to večjo vrednost kot sam adrenalin.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ok Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Torej ga ni vredno uporabljati kot začetnico za katere koli druge kemikalije? Upvote 0 Downvote