Question Poskus izdelave tekočine C

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Iščem vodnik po korakih, kako VARNO izdelati tekočino C, ki bi bila čim bolj podobna običajnemu opoju THC. Nočem vapirati kakšnega od hudičevih noidov. Povsod sem poskušal najti informacije o tej temi, vendar se mi zdi, da ne morem najti natančnih podatkov. Ker se ukvarjam s tako majhnimi vrednostmi odmerkov, se moram prepričati, da je natančna količina razmerja mg/ml varna. Če ima kdo informacije o tem, kateri noid je najboljši za uporabo in kakšen odmerek natančno uporabiti, bi mu bil hvaležen. Našel sem le informacije o segrevanju noida v prahu v raztopini vg/pg, dokler se ne homogenizira.
Vse informacije so v pomoč. Hvala.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Vas zanima točno 5F-UMIL-PINACA? Težava pri oblikovanju navodil in izbiri varnih odmerkov je v tem, da danes ni niti dokončnega odgovora na vprašanje, koliko tovrstnih snovi močneje učinkuje na kanabinoidne receptorje. Za naglasno snov so na primer različne študije pokazale različno selektivnost. Snov je lahko 2-krat selektivna ali pa skoraj 30-krat. K temu je treba dodati še različne vrste receptorjev in najmanjše učinkovite odmerke. Morda zato odgovor na vaše vprašanje ni tako preprost. Kljub temu si lahko ogledate poglavje, namenjeno sintezi kanabinoidov. Morda boste našli odgovor ali pravo smer: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Zanima me uporaba JWH-210 in razmišljal sem, da bi naredil razmerje 45 mg/1 ml. Zanimalo me je, ali bi bilo to varno. Večina raziskav, ki sem jih opravil, kaže, da je odmerek JWH-210 1,5-3 mg, ml soka za vape pa potrebuje od 100-200 vdihov. Torej, če želim, da je vsakih 5 puffov učinkovit odmerek pri povprečnih 150 puffih, bi dobil 30 odmerkov. Če želim, da bi bil vsak odmerek 3 mg, bi bilo to 90 mg/ml. Vendar nisem prepričan, ali je to varno. Če o tem kaj veste, bi bilo koristno. Če ne, bom začel z zelo nizkim mg/ml, kot je 20 mg/ml, in se nato vzpenjal. Prav tako, če poznate natančen način homogenizacije mešanice, bi bilo to tudi koristno. Videl sem, da je najboljši način segrevanje mešanice in temeljito mešanje, vendar nisem prepričan o tem. Prebral sem forume o kanibinoidih, vendar nobena od tamkajšnjih informacij ne velja.
Hvala za vaš odgovor.

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Menim, da je to najboljši način. Po mojem mnenju ste pri svojem raziskovanju ubrali pravo smer. Delite z nami svoje rezultate, prosimo.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Opravljeno bo. Nikjer ne vidim drugih objav o izdelavi tekočine C, zato bom naredil poglobljen vodnik svojih poskusov in napak. Začel bom z majhnim odmerkom tekočine in se trudil, da bi našel želeno moč.