Question Etikete UPS/fedex

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
ali obstaja kakršen koli način za enostavno izvedbo plačil za etikete
sem poskusil z virtualnimi kreditnimi karticami, vendar ne delujejo vedno s fedex in ups nikoli
paypal je možnost za ups kaj je najboljši način za to

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
11
ja uporabite paypal,
lahko kupiš kakšno kreditno kartico, plačano s kriptovalutami (obstajajo take storitve), ki jo pripneš na paypal, ali pa neposredno uporabiš to kartico

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Ja imate te kartice ali ste pripravljeni plačati več, kot je vrednost kartic?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Slišal sem za nekaj načinov. I Get a secure spend visa gift card, its one time load so no personal info required. Potem greš sedeti zunaj dobrega wifi ali v hiši prijateljev ali zunaj svojega sovražnika ali kjer koli, kjer je dober wifi, do katerega lahko dostopaš z uporabo svojega labptopa. Naredite lažni račun na piratskem shipt ali usps, fedex, kar je najlažje, in poiščite tistega, ki vam bo vedno dovolil plačati poštnino z vašo novo vizumsko kartico na spletu. Frit napisal dober nasvet enkrat o tem, plačati za etiketo z uporabo tega predplačniškega in preko javnega wifi, dobiti poštnino, ki jo vzame in po tem dobro gredo uživati preostanek dneva mislim, da

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Obstaja tudi mesto, ki se imenuje cryptoPostage.info. Etikete lahko kupite z uporabo BC ali celo Monero, ne da bi se vam bilo treba prijaviti ali deliti osebne podatke, in lahko izberete usps ali druge storitve, nato pa paket kot usps samo vržete v škatlo. Če uporabite javni wifi za prenos etikete in nato natisnete na tiskalniku stare šole, ki ne zahteva wifi, potem lahko v bistvu pošljete paket, ne da bi pustili veliko sledi ali povezave z vami sploh, če to storite pravilno

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ali lahko vprašam, zakaj ne uporabljate storitve USPS? Pošta težje odpre vaš paket

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Da, to je res. Vedno uporabljam usps ne glede na način plačila. Edini način, da bi nekdo uporabil fedex, je za določene pakete, vendar le zato, ker imam nekoga, ki dela za fedex in lahko po potrebi "pomaga pri postopku". Ampak ja, usps je vedno najboljša izbira za vse.