Kaj je z metil-aminom...

Ditonator228

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Pozdravljeni vsi, če se vrnemo k dejstvu, da je 40-odstotna raztopina mm pri mnogih prepovedana, ali je mogoče pri sintezi MMM uporabiti 37-odstotno raztopino mm, ki se bo v procesu sinteze spremenila, ali je treba povečati količino nekaterih drugih reagentov ali dodati nove? ?

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
kdo sploh potrebuje metilamin?

Sinteza MDMA z reduktivno aminizacijo MDP2P
z uporabo aluminijevega amalgama in nitrometana

Kdo sploh potrebuje metilamin?

Naslednji postopek se lahko izkaže za enega največjih napredkov na področju kemije MDMA po izpopolnitvi in razširitvi Wackerjevega oksidacijskega postopka za proizvodnjo MDP2P. Ta reakcija temelji na objavljenem postopku, ki je do zdaj nekako ušel odkritju podzemne kemije. Metilamin ni več kamen spotike pri redukcijskem alkiliranju aluminijevega amalgama za proizvodnjo MDMA, saj ta postopek med redukcijskim alkiliranjem MDP2P v MDMA iz zelo običajnega nitrometana in situ proizvaja to snov, ki jo je nemogoče dobiti in je nestanovitna. Nitrometan pri najpreprostejši redukciji tvori metilamin, zakaj torej metilamina ne bi izdelovali hkrati s proizvodnjo MDMA, namesto da bi ga izdelovali ločeno?

Nitrometan je zelo pogosta snov. Samo pojdite na lokalni drag strip in vzemite galono ali dve za dodajanje dopinga v gorivo vašega zmogljivega avtomobila. Na voljo je tudi do 40-odstotna čistost v gorivih za RC modele. Nitrometan (bp 101 °C) preprosto frakcionirano destilirajte iz gorivne mešanice modela in že ste pripravljeni za delo. Če je v sestavi goriva prisoten metanol, se ga nekaj azeotropno destilira z nitrometanom, kar nekoliko zniža njegovo vrelišče, vendar to ne predstavlja težav.

Kako to deluje? Tako preprosto, kot se sliši. Alkoholna raztopina nitrometana in MDP2P se kaplja v maso amalgamiranega aluminija, potopljenega v alkohol, pri čemer se nitrometan najprej reducira v metilamin, kar omogoča nastanek Schiffove baze amina in ketona, ki se nadalje reducira v želeni MDMA.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Vendar če je le 37 % metilaminov. Lahko ga destilirate ali iz njega izdelate metilaminski plin. Lahko dodate nekaj, kar je topno v vodi ali topilu, v katerem je, in ne metilamin. (Predvidevam, da je to voda).

Lahko bi tudi prilagodili molsko količino metilamina, da bi bila nekoliko večja za manjkajoče 3 %. Ne, ne bom izračunal namesto vas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ja, samo 500 ml÷37 ×40=540. Spremeni 500 na količino, ki jo uporabljaš. To je že60 % vode, zato 63 % vode ni pomembno.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Hvala, Frit.

Žal so moje največje šibke točke običajno vizualizacija nomenklature, potrebujem jo narisano, da jo običajno razumem. in izračuni mol. Lahko bi naredil mol, vendar ga ne želim zajebavati, saj je minilo toliko časa, da ne želim preverjati svoje matematike.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Stehiometrija je lahko prekleto zapletena, vendar je ta posebna stvar tako preprosta, kot sem rekel. Vzemite količino 40 % v receptu, jo pomnožite z 0,4 in nato delite z ,37. 100 ml ×40=4000 ÷37=108,1. V receptu, ki zahteva 100 ml 40 %, se za enako količino molekul uporabi 108,1 ml 37 %.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ja, ne, to razumem. To bi lahko zlahka izračunal, ampak nekako sem pozabil, kako izračunati stehiometrijo, ker, to je bilo kot v srednji šoli in to je bolj učiti hobi po srednji šoli in ne želim delati nič nezakonitega, ampak vem, kako najti eksotično sranje, kot je safrol ali nitroetan, ki je bil NMR testiran, je okoli in za vse, ki sprašujejo, ne . Prepričan sem, da bi se lahko, če bi si vzel malo časa, to spet naučil, vendar se spomnim, da moraš dobiti molsko maso delne snovi, če se prav spomnim? Ampak ja, mislim, da imaš prav, v tem primeru to ni pomembno.

Vendar sem res moral reči, da morajo ljudje pozabiti na učenje "receptov" in na to, kako je vse skupaj povezano. Hočem pa reči PRIPOMBE za njegovo vprašanje, ali je treba povečati količino nekaterih drugih reagentov ali dodati nove? Pozabil pa je vprašati, ali bo to vplivalo na čas, temperaturo, hitrost mešanja itd. Seveda je ta zadnji del namenjen temu, da bo naslednjič bolje zastavil vprašanje.

Vendar pa je tu nekaj izobraženih ljudi, vključno s tabo in mano ( Vendar ne vem sranja, priznavam, da sem vse samouk, ki se je naučil prek Total synthesis 2 in čebelnjaka, in govoril sem z ljudmi z magisteriji, ki poučujejo na univerzi, ki gredo ti bolje veš, potem 3/4 razreda, ki ga poučujem, in ne vem sranja, zato se ne počutite slabo. Prav tako ga nisem želel izdati, ker se morajo res "naučiti osnov", ker je recept, ki mu sledijo, morda nepravilen in bi morali neodvisno preveriti, ali je stehiometrija pravilna.

Sicer pa je moje drugo uporabniško ime REAL ABE LINCOLN na wetdreams, bil sem nekdanji predsednik Združenih držav, preden so me ustrelili. V komi tik pred smrtjo mi je Hitler posredoval ta recept za metamfetamin iz prihodnosti. 1 galona P2P je bila dodana 1 galoni metilamina XD

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Že dobesedno več let iščem slovenska prevoda wetdreams2.ws in wetdreams.ws. Objavil sem jo e o tem. Imate povezavo? Nisem kemik, samo nek kreten, ki ima več samozavesti kot izobrazbe. Prebral sem vsako objavo na uli. Vsako. Vsako. Prebral sem vsak zapis v arhivu rodija. Prebral sem veliko besedil na vespiary, drugs.org hyperlab. Nihče me ni nikoli neposredno naučil sranja. Petkrat sem se skoraj ubil. 😄

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Uporabniško ime je bila šala XD

ampak ja, tudi jaz berem vse enako XD

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Can the teacher teach me how to make 40% methylamine water? Thank you!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Consider using the search engine. If you fail, then out of pity I will search for you . What do you want to start from? Correct answers include " I already have methylammonium chloride" or" I'm hoping to do the ammonium chloride/formaldehyde method or I want to start with the hexamine fuel canisters" among others

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched the video and made it step by step! Sodium borohydride P2P synthesis of methamphetamine hydrochloride, achieved by introducing hydrogen chloride until the acidic color turns black and then heating and evaporating to burn!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uhhhhh. I don't know buddy you asked me to help you make 40% aqueous methylamine and I said what route you plan to use and you copy pasted some silly stuff about methamphetamine ( which is not methylamine)

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I found this! Teacher, it's okay. I don't quite understand. I figured it out myself. Thank you!

Attachments

• wZgqNmbY0f.png
    wZgqNmbY0f.png
    573.5 KB · Views: 2

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Well at least he didn't fuck the math up, except they it takes 320ml of water to dissolve 160g the ph of 40% (12m/l) is 14 according tonthe manufacturers, so I would go with that, but this method produces a pretty crude product, and your yield and quality will suffer.

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched Professor Barton's teaching, but I used too many materials and went there. That time, I sucked water back, so the whole thing was scrapped!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I went on to do it after reading this article, but it was very strange during the experiment. He said to adjust the pH value to 10-11 with 10% sodium hydroxide solution. Even if I added more than 200 ml of sodium hydroxide solution, it still couldn't reach the pH value he said!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Teacher, I see that you really understand a lot! Do you know the method of synthesizing phenylacetone from phenylacetic acid using acetic acid!