Ja, ne, to razumem. To bi lahko zlahka izračunal, ampak nekako sem pozabil, kako izračunati stehiometrijo, ker, to je bilo kot v srednji šoli in to je bolj učiti hobi po srednji šoli in ne želim delati nič nezakonitega, ampak vem, kako najti eksotično sranje, kot je safrol ali nitroetan, ki je bil NMR testiran, je okoli in za vse, ki sprašujejo, ne . Prepričan sem, da bi se lahko, če bi si vzel malo časa, to spet naučil, vendar se spomnim, da moraš dobiti molsko maso delne snovi, če se prav spomnim? Ampak ja, mislim, da imaš prav, v tem primeru to ni pomembno.
Vendar sem res moral reči, da morajo ljudje pozabiti na učenje "receptov" in na to, kako je vse skupaj povezano. Hočem pa reči PRIPOMBE za njegovo vprašanje, ali je treba povečati količino nekaterih drugih reagentov ali dodati nove? Pozabil pa je vprašati, ali bo to vplivalo na čas, temperaturo, hitrost mešanja itd. Seveda je ta zadnji del namenjen temu, da bo naslednjič bolje zastavil vprašanje.
Vendar pa je tu nekaj izobraženih ljudi, vključno s tabo in mano ( Vendar ne vem sranja, priznavam, da sem vse samouk, ki se je naučil prek Total synthesis 2 in čebelnjaka, in govoril sem z ljudmi z magisteriji, ki poučujejo na univerzi, ki gredo ti bolje veš, potem 3/4 razreda, ki ga poučujem, in ne vem sranja, zato se ne počutite slabo. Prav tako ga nisem želel izdati, ker se morajo res "naučiti osnov", ker je recept, ki mu sledijo, morda nepravilen in bi morali neodvisno preveriti, ali je stehiometrija pravilna.
Sicer pa je moje drugo uporabniško ime REAL ABE LINCOLN na wetdreams, bil sem nekdanji predsednik Združenih držav, preden so me ustrelili. V komi tik pred smrtjo mi je Hitler posredoval ta recept za metamfetamin iz prihodnosti. 1 galona P2P je bila dodana 1 galoni metilamina XD