Od česa kadite?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Iščem, da bi se izognil tem steklenim " mehurčkom", ki se imenujejo tudi oljni gorilniki, čebula in sem jih že videl kot novost Rože. Kraj v ulici jih prodaja in imam prijatelja, ki jih piha, vendar jih grem skozi približno 8 na mesec. To je 48 dolarjev. Kaj je nekaj bolj trajnega? Bonus točke, če lahko dobim ogromno raztrganje od tega 💪

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
QcRxPblrYX

Na koncu napolnite žično volno ali čistilec za jekleno posodo. Te so izdelane iz debelega trdnega stekla. Dobre so tudi elektronske cigarete, če želite masivne zadetke.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Poznam chillum, če ne najdem ravne cevke, iz njih kadim krek. Predvidevam, da jih je naenkrat le <100 mg? Spomnim se, da sem kadil metamfetamin iz cevi za krek in krek iz mehurčka za metamfetamin in oboje je imelo okus po sranju. Imam nekaj cevi in nekaj čorbe. To bom poskusil, ko bom razbil ta mehurček, torej verjetno čez 20 minut 😅

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Ko rečete mehurček, mislite na enega od tistih majhnih steklenih bong?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
OzFepqGEN5
oljni gorilnik. Ljudje v okolici jim pravijo mehurčki, ker mehurček napihneš v stekleno cevko, da ga

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Oglejte si ta videoposnetek, ta fant ima vape, iz katerega kadi dmt, in z enim udarcem dobi toliko dima, da je to preboj z enim udarcem. To bi lahko dobro delovalo tudi za črepinje, verjetno bi delovalo bolje kot vroča tirnica s pritiskom na gumb.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Kupil sem krmilnik/ogrevalnik PID in napravo za dabiranje tipa žebelj. Deluje precej dobro. Nastavljen imam na temperaturo575f, pri kateri nastane veliko dima, vendar se ne zažge prehitro.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Uporabljam mehurček, ki je izdelan bolj robustno, kupite takega z debelejšimi stenami in moral bi zdržati dlje

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Moja posodobitev je, da sem kupil opremo za vrečko z enajstilom V bistvu je to bong, vendar cev prihaja s strani. PID krmilnik za 100 dolarjev jo segreva in deluje neverjetno. $ 150 usd. Tudi jaz kadim plevel iz njega, samo uporabljam drugačen kos sklede

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Videl sem, da nekateri kadijo na vodno pipo ali bong(?).

- Ali lahko kdo pojasni, kaj je razlog za to?

- Ali voda absorbira nekaj stranskih produktov pirolize?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Zame je nastavitev preprosto lažja za uporabo in se ne pokvari tako pogosto. Hlajenje hlapov se ohladi, preden jih udarite, in predvidevam, da filtrira nekaj nečistoč.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Verjetno absorbira nekaj proizvodov pirolize in zagotovo absorbira nekaj proizvodov. Nisem povsem prepričan o mehaniki, vendar 100 % ljudi, ki so uporabljali mojo napravo za dab, pravi, da jih je z njo uspelo omamiti v enem zadetku. Na splošno veliko višje kot z enim udarcem z mehurčka. Ti ljudje so vsakodnevni uporabniki (moj plug in njegovi prijatelji).
Približno enkrat na teden zlijem vodo v posodo za pito Pyrex, jo izparim do suhega, sperem z acetonom in jo raztopim v vreli izo, jo spustim skozi Bucknerjev filter in pustim, da kristalizira, ter pridobim nekaj precej čistih kristalov.

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
In pid termostatski krmilnik nastavljen med 500in 600f bolj čist izdelek lahko prevzame 600, ki ga njegov običajno testirajo zobnik višjo toploto lahko prevzame bolj čist je