G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Ali kdo ve, kaj je to ? Ima malo sladek okus. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 283 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 79
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #2 Ste ga izdelali, kupili ali našli? Ali gre za drogo, sladkarijo ali marmor? Potrebujem več informacij Upvote 0 Downvote
Ste ga izdelali, kupili ali našli? Ali gre za drogo, sladkarijo ali marmor? Potrebujem več informacij
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Kupil sem ga, in ko ga smrkaš, je videti, kot da te samo ohranja budnega, ne popolnoma visoko, iskal sem ga na spletu in izgleda kot 4cmc Upvote 0 Downvote
Kupil sem ga, in ko ga smrkaš, je videti, kot da te samo ohranja budnega, ne popolnoma visoko, iskal sem ga na spletu in izgleda kot 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 In prah, ko ga zdrobim, je videti kot 3 cmc in 3 mmc, in ko ga zdrobim na majhne koščke, spremeni barvo, je prozoren in ne rumenkast Upvote 0 Downvote
In prah, ko ga zdrobim, je videti kot 3 cmc in 3 mmc, in ko ga zdrobim na majhne koščke, spremeni barvo, je prozoren in ne rumenkast
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #5 Zdi se, da gre za povprečen katinon. To bi bila tudi moja domneva. V kakšni obliki ste ga kupili? Se pravi, kaj naj bi bil? Upvote 0 Downvote
Zdi se, da gre za povprečen katinon. To bi bila tudi moja domneva. V kakšni obliki ste ga kupili? Se pravi, kaj naj bi bil?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 To naj bi bilo 3cmc,a kaj je s sladkim okusom ? Ali mi lahko poveste, ali je to normalno? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #7 Žal mi je, nisem prepričan. Malo sem pogledal po spletu in nekdo je rekel tole: rage3c: Moja dva centa: 3cmc je slan, 3mmc ni.3cmc je jasen, 3mmc ni. VapinLyf: Pri 3-cmc lahko okusite klor. Če ste kdaj pihali ketamin takoj po njem, lahko opazite, da imata oba skupen okus. Nisem našel nobene omembe, da bi bil sladek. Upvote 0 Downvote
Žal mi je, nisem prepričan. Malo sem pogledal po spletu in nekdo je rekel tole: rage3c: Moja dva centa: 3cmc je slan, 3mmc ni.3cmc je jasen, 3mmc ni. VapinLyf: Pri 3-cmc lahko okusite klor. Če ste kdaj pihali ketamin takoj po njem, lahko opazite, da imata oba skupen okus. Nisem našel nobene omembe, da bi bil sladek.