Question Kam naj prodajalec pošlje pošiljko?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Želim prvič kupiti nekaj zdravil na darkwebu, vendar kakšen naj bo naslov za pošiljanje, ker ne želim, da prodajalec pozna moj domači naslov. Torej, ali jim dovolite, da pošiljko pošljejo na poštno zbirno mesto, ali pa jo pošljete neposredno na vaš dom?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Glede na to, kje živite, boste potrebovali mrliško vežico ali kakšno vrsto anonimne paketne storitve. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Ste že kdaj slišali za mrtvo kapljevino?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Prihajam iz Brazilije in neverjetno, kot se zdi, da sem šel danes poznati ta izraz. Tukaj uporabljamo izraz "oranžni" za ljudi, ki opravljajo tovrstne storitve

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Them boljša metoda je uporaba mrtve kapljice za prejem mojega naročila in prevzem od njega?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Mrtva kapljica od zaupanja vrednega ponudnika je varnejša od prejemanja zdravil prek poštnega nabiralnika

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Strinjam se, da se to v Ameriki ne more prijeti. Preprosto ne morem sem o biti pošten ali pa samo ljudje nazaj prečesati vsak centimeter vsega in vsako ulico. Ljudje, ki sem jih poskušal narediti stvari skrivajo stvari in se vrnil in so bili izginili in mi niti ne govorimo o večjih predmetov tukaj. To je samo mesto, ki sem na jugu. Mislim, da je verjetno nekaj dobrih krajev. Dobra mesta, vendar sem si vedno želel, da bi se to zgodilo tukaj, a tega ne vidim. Slišal sem. Upam, da se motim ali da kdo pozna načrt, ki je deloval.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
V ZDA moramo uporabljati pravo ime in naslov, sicer se lahko stvari zelo zapletejo, kar me spusti, da takoj pridem v ZDA

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ kakšen nasvet o tem, kam v ZDA poslati pošiljko, razen na moj dom?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Na žalost ne oziroma ga ne bi priporočil drugim osebam. Ne bi ga dal poslati nikamor, kjer ne bi mogel prevzeti polne odgovornosti, če bi s*** zadel ventilator. Če pa imate zaupanja vredno zgrajeno omrežje, ki bi bilo idealno, in kraji, ki dnevno prejemajo pakete, so najboljši, smo porabili skupaj leto in pol naročanja iz Kitajske in še slabše kot Nizozemska, benigni b******* predmeti, ki so videti sumljivi pod rentgenom PM me za nekaj drugih bolj specifičnih trikov, ki smo se jih naučili. Nobeden od njih se ni izkazal za 100-odstotnega. Postali so zelo dobri

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ko ste iz Nemčije, vam lahko pomagamo z anonimnim "DHL Packstation", je enostavno delati z, samo potrebujete star pametni telefon, odprt wlan in prodajalca, ki lahko pošlje na DHL ali pošto.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Zato sem izdelek naročil na dom. Lahko bi jim naročil, naj ga pošljejo k prijatelju ali sosedu in ga poskušajo prikrito prevzeti, vendar se to zaplete in vključuje več ljudi, kar mi ni všeč.

Dober prodajalec vam bo poslal podatke o pošiljanju v šifrirani obliki PGP (to je treba vedno storiti. Zavaruje, da naslov vidi samo prodajalec.) Če ne uporabljate pgp, se morate res naučiti in ga uporabiti.
Prodajalec bo vaš izdelek običajno poslal skrivaj, tako da ga bo zamaskiral kot nekaj drugega in ga po potrebi vakuumsko zaprl. Na splošno je paket običajnega videza, upajmo, neopažen kot vsi drugi paketi.

ZDA ne uporabljajo mrtvih pošiljk tako pogosto, kot bi morale.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
V redu, zdaj se bom izobrazila o PGP. V ZDA potrebujemo dobro vstopno točko za vstop v državo, nato pa regionalne mrtve točke.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Strinjam se. Želim si, da bi vedel več o tem, kako to počnejo trgovci v drugih državah

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
uporaba sosedovega naslova, čakanje tam ob predvidenem času prihoda

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Ne vem, ali je to trend, vendar sem videl, da je to močno razneslo

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ja, lahko si predstavljam, da se bo to slabo končalo. Morda bi bilo bolje, če bi nekaj časa sedeli v hiši?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Če poznate koga, ki je zaposlen v podjetju Resthome.