Question Katera zdravila brez recepta se lahko uporabijo za izdelavo psihoaktivnega zdravila?

juu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni! Znano je, da se metamfetamin lahko izdela iz psevdoefedrina, zanima me, katera druga zdravila brez recepta/zdravila na recept se lahko uporabljajo v rekreativne namene ali za izdelavo psihoaktivnih spojin.
Hvala.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
V razvitih državah se zdravila s psihoaktivnimi učinki ali predhodniki izdajajo na recept. To so lahko kodeinski sirupi za kašelj, metilfenidat (ritalin), zdravila, ki vsebujejo ergotamin, adderall, xanax, lyrica in številna druga.

juu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
kaj pa brez recepta?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Že prej sem objavil sintezo kokaina in nekaterih analogov iz D-riboze, vendar sem tudi sam skeptičen. Vendar obstaja patent

• Like
Reactions: juu

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Zakaj sploh obravnavati zdravila, ki se prodajajo brez recepta? Sintetično mandljevo olje vsebuje benzaldehid. Sintetična aroma vanilije vsebuje vanilin. Iz benzaldehida lahko nastane amfetamin ali metamfetamin. Iz vanilina bi lahko na koncu dobili meskalin. Črni poper vsebuje piperin. Iz piperina lahko nastane piperonal. Iz piperonala lahko nastane MDMA ali MDA. Muškatni orešček ima v sebi vse vrste dobrih snovi. Seznam se nadaljuje in nadaljuje in nadaljuje. Za nekaj časa. Vendar bi bilo to veliko dela in ne bi bilo stroškovno učinkovito. Vsak dan ste obkroženi s predhodniki in katalizatorji. ... paladij v katalizatorju vašega avtomobila ... aluminijasta folija v vaši kuhinji ... izobrazba na področju osnovne kemije in kemije zdravil vam bo resnično odprla oči za teoretične možnosti, ki vas obkrožajo (večina ni stroškovno učinkovita).

juu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
prav posebej se zanimate za otc

Last edited:

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Dekstrometorfan. Tako ste precej omejeni, razen če začnete preučevati dodatke, kot je L-triptofan. Vendar pa ni ničesar, za kar bi rekel, da bi se lahko uporabilo na stroškovno učinkovit in praktičen način. Če ne bi imel dejanskega dela, bi to lahko počel zaradi novosti, a to je vse. Kot predhodnike bi se raje obrnil na naravo kot na zdravila, ki se prodajajo brez recepta. Narava je velikodušna. FDA? Ne tako zelo.

• Like
Reactions: juu

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
48
Deals
21
Brother u dont need prescription for drugs 😁 just ask 😉

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ne vem, zakaj niste Dr. Feelgood, ampak mislim, da ta pesem ni bila priljubljena zunaj Združenih držav Amerike