Ya Ba tablete

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Vse informacije v zvezi s to sintezo bi bile odlične. Domnevam, da je podobno metamfetaminu. Zagotovo gre za stimulativno drogo. Kdo je pripravljen?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba je ime metamfetaminskih tablet v Tailandu, ko sem bil tam pred nekaj leti.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
po podatkih portala psychonautwiki je yaba drugo ime za metamfetamin ^^;

Vendar pa wikipedia pravi, da je mešanica metamfetamina in kofeina, poleg tega je na voljo v obliki tablet. v vsakem primeru to ni nova droga ^_^^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Pravzaprav se že veselim postopka njegove sinteze. Sam sem že pred časom izkusil uporabo te tablete. Zato nisem pričakoval, da jo bo kdor koli prevzel kot novo zdravilo

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Ali imaš kakšne izkušnje s sintezo? Prosimo, da podrobno objavite celoten postopek. To bi mi bilo zelo hvaležno. In za tvojo informacijo, tablete so veliko bolj poceni kot cena metamfetamina tukaj. Okus je zelo drugačen in kakovost je bolj 2 ali 3-krat močnejša od meth iz lastnih izkušenj. Običajno se bodo mešali z metom, kot zadnjič, kar sem tudi storil. Zato upam, da lahko o tem kaj razmišljate.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
nimam osebnih izkušenj, vendar sem opravil nekaj raziskav. obstajajo različni načini za sintezo, več kot en način, kako odreti mačko ^^;

sporočite mi, katerega želite narediti, in lahko vam poskusim pomagati (primerjava sinteze)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
To je v redu. Mislim, da je bolje, da vam pri tem svetuje nekdo iz kemijskega okolja, če nimate izkušenj v zvezi s tem. Menim, da ni zelo podobno kot sintetizirati metamfetamin ali amfetamin, saj so zelo velike razlike v ceni med tabletami yaba in metamfetaminom/amfetaminom. In to se odraža v uporabljenem elementu/reagentu. Ne razumite se narobe. Ampak, hvala.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like