160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Bu yüzden karıma 60 dolarlık 8 top almayacağımızı söylüyorum. En az 100 dolar ve herhangi bir fiyat teklif etme. Eğer bu kadar ucuzsa, Wong'da bir şeyler var demektir. Deniz seviyesinden yaklaşık 800 ft yüksekteyim, bu yüzden doğru rakam 165°C olmalı. Bak ne kadar kahverengiye döndü. Resmen eriyip kahverengiye dönüştü. Amerika'ya hoş geldiniz! Tadı bok gibiydi, bu ve fiyatı bir bakmam gerektiğini düşündürdü.
KtoA3QeUMn
kahverengiye döndü.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vevor'un saçma sapan karıştırma plakaları, prob takılıyken yalnızca 100°C'ye kadar çıkabiliyor, bu nedenle daha sonra bir meşale ile azar azar ısıtıyorum. Bu erimiş bir mum, beherin içindeki sıvı, dibindeki bok ise erittiğim eski çay mumunun tozuydu. Daha akıllı olsaydım, önce dışını eritirdim ve kir akıp giderdi, ama benim için önemli değildi. Bugün yoğun bir gün. Bir proje için biraz aseton, biraz dietil eter ve biraz da kloroform damıtmam gerekiyor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Bu yüzden bir düzeltme yapmak istedim. Yükseklik atmosfer basıncını değiştirir, bu da basıncı etkiler. Bir maddenin yağlanma noktası, ancak erime noktası değil +-167°C bir jumbo jetteki veya bir denizaltındaki erime sıcaklığıdır. Bu buhar basıncıyla ilgili.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Bir süre Vevor kullanmıştım. T-control benim için uygun: Prob pimlerini çok az kullanıyorum, sadece belirli çözücülerin kaynama noktasını kontrol etmek için.

Asıl felaket mıknatısları: 2 litrelik şişedeki 500 g bazı asitlendirmek için bile çok zayıf.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
İncelemeniz tam olarak benim deneyimim, ancak benimki daha da kötüydü. Vevor'umu aldım ve ilk başta bir karıştırma çubuğunu bile döndürmüyordu. Çubuğun uçtan uca döndüğü, sonra zıplamaya başladığı veya yüzeyden uçtuğu vahşi bir dans yaptı... Öğrendiğim şey, mıknatıslardan birinin yan yerleştirilmiş olduğuydu. Bunu düzelttikten ve mıknatısı olabildiğince yükseğe ayarladıktan sonra bile, hızı her seferinde 50 rpm yukarı çevirmem gerekiyor. Eğer 200'den 500'e çıkmaya çalışırsam, takılmıyor. Bu ve probun 10°'den fazla kapalı olması. Büyük sorunlar bunlar. Canımı sıkan bir diğer sorun ise 200'e ayarlıyorum (en düşük ayar) ve bazen sadece 500'e çıkıyor ve sonra duruyor, sonra 340 rpm'ye çıkıyor ve hemen duruyor, her seferinde 200'e düşürüyorum ama umursamıyor, 2 saniye boyunca 800'ü deniyor ve duruyor😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Sanırım 1L için küçük bir tane var. Ama endişelenmeyin: 2L de aynı saçmalık. Hiçbir fark yok.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Sh-3ABE 2000 ml kapasiteli mayın