Question 4MMC (Mephedrone)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Merhaba,

Sentetik dünyadaki ilk deneyimimi Mephedrone ile gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Şimdi bu uyuşturucuya çok aşina değilim, birkaç şeyi merak ettim. Bu uyuşturucu ile deneyimi olan insanlardan bilmek istiyorum.

1. Bu ürün ülkenizde ne kadar popüler?
2. Toplu olarak 4MMC fiyatları nedir. 1kg'dan ...'a kadar (bu ürün hakkında gerçek bilgisi olan kişiler için)

Bunu merak ediyorum. Zamanı geldiğinde her şeyi saf halde sunmayı planlıyorum. Bu yüzden lütfen bu konuda tecrübeleriniz veya bildiğiniz fiyatlar hakkında bilgi verin. Böylece kendim için tahmin edebilirim. Özellikle ürünün popülerliği hakkında daha fazla bilgi edinmek ve TOPLU fiyatını öğrenmek istiyorum.

Ayrıca 4MMC'yi bir satıcıdan alıp almadığınızı ve size ne kadara mal olduğunu da belirtebilirsiniz. O zaman kendi tahminimi yapabilirim.
Farklı insanlardan 4MMC hakkındaki bilgilerini duymak istiyorum.

Hepinize teşekkürler;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mephedrone, ortaya çıktığı her yerde inanılmaz derecede popüler hale geliyor. Fiyatlara gelince, yerel pazara ve sentez için reaktiflerin mevcudiyetine bakmaya değer. Kaliteli 1 kg ürün için ortalama piyasa fiyatı 8.000 $ ve daha fazlası arasında değişecektir.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Merhaba.

"1. Bu ürün ülkenizde ne kadar popüler?"
Mefedron ve diğer katinonlar Doğu Avrupa, BDT (Rusya, Belarus, Ukrayna) Bölgesi ve Birleşik Krallık'ın yanı sıra Hollanda ve çevre ülkelerde son derece "popüler" hale geldi ve kullanıldı. Bu her zaman böyle değildi, elbette sentetik katinonlar uyuşturucu kullanıcılarının dünyasında bir hit yaptığında mephedrone esas olarak "normal" uyuşturucu kullanıcısı kişi tarafından [yukarıda belirtilen bölgelerde] kullanılmıyordu, elbette daha kolay erişilebilir ve satın alınması daha ucuzdu. Ancak günümüzde boktan sentetik katinon partileri (4mmc, 4cmc, 3cmc) veya temel olarak göze hoş gelen ve daha fazla yanan kristaller halinde kristalize edilebilen herhangi bir HCl maddesi (çoğu insan ne kadar çok yanarsa o kadar güçlü olduğu gibi aptalca bir yanlış kanıya inanıyor) ve insüflasyonla uygulanabilir. Ve bu insanlar ne tür bir madde satın aldıklarını bile bilmiyorlar, neredeyse tüm katinonlara "kristaller" diyorlar ...
*"Onlar" derken, çoğunlukla Doğu Avrupa ülkelerindeki insanların istatistiksel olarak büyük bir yüzdesinden bahsediyordum.

"2. 4MMC'nin dökme fiyatları nedir. 1 kg'dan ..."
Bazı ciddi faktörlere, kaliteye, farklı partilerdeki stereo izomer oranlarındaki farka, bölgeye bağlıdır. Ancak ortalama olarak 7500-10000 Euro arasında bir fiyattan bahsetmek gerekirse (yine daha önce bahsedilen faktörlere bağlı olarak) piyasa fiyatlarında mephedrone için istenmektedir.

"eğer bir satıcıdan 4MMC satın aldıysanız ve bu size neye mal olduysa"
Burada sokaklarda mephedrone olarak sattıkları çöpleri satın alacak kadar aptal değilim, ancak Polonyalı satıcılardan birkaç parti mephedrone test ettim. Ama öncelikle sorunuza cevap vermek gerekirse, burada sokaklarda bir gram "kristal" [4 mmc'den 3 cmc'ye kadar herhangi bir şey içerebilir, tabii ki unutulacak kadar kesilmiş ve gerçekten kirli] gramı 30-40 avroya gider.

Mephedrone'u daha büyük ölçekte üretmeyi planlıyorsanız, sentez sırasında hiçbir adımı aceleye getirmemeye dikkat ettiğinizden emin olun, bu maddeyi sentezlerken kurallara sıkı sıkıya uymazsanız oksidasyon ve safsızlık elde etmek gerçekten kolaydır.

Kristalizasyonu bitirdikten sonra, birden fazla yeniden kristalizasyon şiddetle tavsiye edilir, çünkü çoğu mephedrone satıcısı boktan kokulu kostik mephedrone satar, bu da adımları aceleye getirmezlerse ve ürünü dikkatle saflaştırıp yeniden kristalleştirirlerse% kaçınılabilir.

Ayrıca stereoizomer oranlarına da dikkat edin, çünkü dekstro izomer daha baskın dopaminerjik etkiye, daha az norepinefrin ve serotonerjik afiniteye sahiptir. Sol izomer serotoninerjik ve norepinefrin afinitesinde daha baskınken, dopaminerjikte daha azdır.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Mesaj için harcadığınız zaman ve emeğe saygı duyuyorum. Bunun için teşekkür ederim.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Sorun yok. Bu başlık altında mephedrone veya diğer sentetik katinonlarla ilgili başka sorularınız olursa bana bildirin.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
meph yapımı çok ucuz ve kolaydır Polonya'da 1kg 4mmc yaklaşık 14.000 PLN ila 16.000 PLN'dir

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Reaktif alımında 1 kg mephedrone için 300-500 doları karşılamak mümkün