Question 55 Galon Varil Yazıları?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Buranın kimyasal madde ve ekipman satışına yönelik olduğunu biliyorum, ancak burada ölçekli deneyime sahip bazı üyelerin bize 55 galonluk varillerde belirli reaksiyonların ölçekli olarak nasıl gerçekleştirileceğine dair bazı yazılar vermesinin çok verimli olacağını düşünüyorum.

Büyük ölçekli laboratuvarların 55 galonluk variller, bu variller için ısıtma ceketleri, bu variller için karıştırma cihazları gibi şeyler kullandığını biliyorum ve dürüst olmak gerekirse, özellikle tüm gün kimyasal varilleri taşımak için forklift kullanan büyük üreticiler için oldukça yaygın.

Demek istediğim, insanlara bir şeyleri sentezlemek için daha ucuz, daha ayrık bir yol vermek, daha fazla üretebilecekleri ve daha uzun süre işte kalabilecekleri anlamına geliyor, bu da kimyasal ve ekipman satıcıları için daha fazla para anlamına geliyor.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
Bunu destekliyorum.
Büyük ölçekli üretime hazırlanmak maliyetli ve birisinin 50 veya 100 litrelik bir reaksiyon kabı için parası olma ihtimali gerçekçi değil. Değerlerini görüyorum ve bir tane, hatta bir tane 100l ve bir tane 5l almayı tüm kalbimle onaylıyorum.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ne yapmak istediğinize bağlı. Amfetamin 1000-2500L paslanmaz çelik tanklarda yapılabilir. Sıfırdan yapılmış veya eski üretim tankları, süt tankları vb.

mdma üretmek üzere nabh4 reaksiyonu için 200L variller veya 1000L ibc tankları

Al/hg ile 30 dakikada 10L meth yağı üretmek için 200L variller

ve devam edebilirim...

İnsanların bu konuda burada yazmamasının nedeni, deneme yanılma yöntemidir. Test ederken başarısızlıklara çok fazla "öğrenme parası" ödersiniz. İyi bir tarif icat etmek için 100 bin değerinde ürünü mahvetmişken neden insanlara triklerinizi bedava veresiniz ki?

örneğin 4mmc, 1kg ölçek kolay, 50kg ölçek bir cehennem.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
Evet, mantıklı. Bu oldukça yoğun bir 30 dakika olurdu. Isının amini yok etmesiyle ilgili bir sorun yok mu? 100 gramlık partilerde oldukça sıcak oluyordu.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Evet ısı büyük bir sorun

Solution