Herkese merhaba,
Bunu doğru anladım mı....
A-Oil'den (amfetamin bazı) amfetamin sülfat yapmak için sadece %15 saflıkta sülfürik asit kullanabilir misiniz?
Peki ya hidroklorik asit %30-33 tekn. 250 ml? Hidroklorik asit kullanmanın sonucunda ne elde edersiniz, eğer mümkünse?? amfetamin hidroklorür....
Peki ya %39 saf fosforik asit? Bu muhtemelen amfetamin fosfat mı?
Yoksa tamamen yanlış mı anladım ve her zaman en yüksek saflığa sahip asitlere, yani %96-99'a mı ihtiyacınız var?
A-Oil'den amfetamin yapmak için başka neye ihtiyacınız var? Duyduğuma göre saf metanole de ihtiyacınız varmış, bu doğru mu?
Saf metanol için iyi bir kaynağım var, belki çoğunuz zaten biliyorsunuzdur, "Tankpatronen" / "yakıt kartuşları"....
Almanya'da bu kimyasalları bu kadar yüksek saflıkta satın alamazsınız... Ya da doğru insanlarla ilişkileriniz var....
Forumun herhangi bir yerinde işlemin adım adım nasıl yapılacağına dair talimatlar var mı veya birisi bana örneğin bir bağlantı gönderebilir mi?
A-Oil + Sülfürik asit = Amfetamin sülfat olduğunu biliyorum.
Ancak tüm sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum, sadece iki şeye ihtiyacınız olamaz, A-Yağ ve sülfürik asit.....
Biri beni aydınlatırsa harika olur!
Çünkü şu anda biraz A-Yağım var ama onunla ne yapacağımı bilmiyorum
saygılarımla
Dis
Tamam, bazı sorular cevaplandı, amfetamin freebase yaptığı videoyu gördüm, sonra asetonu sülfürik asitle karıştırıyor ve bunu çökelene ve pH doğru olana kadar damla damla freebase içine döküyor.
Bu, A-Oil'den amfetamin sülfat yapmak için sadece sülfürik asit ve asetona ihtiyacım olduğu anlamına mı geliyor?
Peki yukarıda bahsettiğim bileşenlerin saflığı ne durumda, lütfen biri benim için bu soruları cevaplayabilir mi, sadece meraktan....