Question LCMS testi hakkında tavsiyeler?

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Merhaba, bana biraz tavsiye verebileceğiniz umuduyla size ulaşıyorum. Geçen hafta buradaki Zarar Azaltma bölümüne yazmayı denedim ancak herhangi bir yanıt görmedim. Umarım burada birileri bana birkaç şeyi anlamamda yardımcı olabilir.

Uzun zamandır anabolik steroid kullanıyorum. Kendimi bu topluluğun bir parçası olarak görecek kadar uzun süredir.

Son zamanlarda birçok satıcının yanlış etiketlenmiş ürün sattığını fark ettim. Ham tozları bitmiş ürün haline getiren çoğu yeraltı laboratuvarının herhangi bir laboratuvar testine erişimi olmadığına inanıyorum, bu nedenle çoğu durumda laboratuvarların kendileri bile gönderdikleri ürünün kalitesini bilmiyorlar. Ne yazık ki bunun gerçek dünyada birçok insana maliyeti vardır. Anabolik steroidler kısa süreli asit triplerinden farklıdır. İnsanlar pek çok bedensel süreci etkileyen hormonlarıyla oynuyorlar. Çoğu steroid sorumlu bir şekilde kullanıldığında çok güvenlidir ve dışarıda gerçek sorunları tedavi etmek için Testosteron gibi hormonlara İHTİYAÇ duyan büyük bir insan topluluğu vardır. Sanırım devam edebilirim... ve yakın zamanda beni gerçekten mahveden kötü bir ürün aldım.

Param var. Finansal olarak iyi durumdayım ve kendim ve toplumum için ürünleri test etmek üzere bazı laboratuvar test ekipmanları satın almakla ilgileniyorum. Sanırım LCMS'ye ihtiyacım olacak ve ebay'deki kullanılmış sistemler bile yaklaşık 10 bin dolar gibi görünüyor.

Ama maliyetin benim için uygun olduğunu varsayarsak. ABD'de böyle bir ekipmana sahip olmak benim için yasal mı? Ve eğer satın alırsam, bunu kullanmak için öğrenme eğrisi ne kadar büyük olur? Topluma test hizmetleri sunarak ekipmanın maliyetini karşılayabileceğime fazlasıyla eminim ama nerede yanlış yapıyorum? Ve tavsiye ya da ipuçları? Ne yaptığını bilen birinin düşüncelerini almak isterim.

- MuscleUp

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Merhaba. Kısaca:
LC-MS yıllık bakım için 70-100 bin usd + ~%10 fiyat maliyeti vardır. Bunun için müstakil bir odaya ihtiyacınız var.
Bu ekipmanla çalışabilmek için temel kimya bilmeniz ve mühendis olmanız gerekiyor. Gerçekten basit bir şey değil.
Sorunsuz bir şekilde kullanmak ve satın almak yasaldır.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Yanıtınız için teşekkürler. Biraz daha araştırma yapmaya çalışıyorum ve anabolik steroid dünyasındaki çoğu kişi steroidleri test etmek için LCMS yerine HPLC kullanıyor gibi görünüyor. Bu mümkün mü? LCMS makineleri çok daha ucuz ve muhtemelen kullanımı daha kolay görünüyor. Bir HPLC makinesinin anabolik steroid ham tozlarını ve bitmiş ürünleri test edip etmeyeceğini nasıl öğrenebilirim?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Evet, LC ve HPLC farklı pompalara sahiptir ancak aynı teknikleri kullanırlar
Bu yanlış, fiyatları da oldukça yüksek. Eğer bir kimyager/mühendis değilseniz, profesyonel laboratuvarlardan analiz sipariş etmeniz daha iyi olacaktır.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
ABD'de el altından bu tür maddeler üzerinde çalışacak bir laboratuvar biliyor musunuz? Aksi takdirde araştırmalarımın çoğu, steroidler için test sonuçları yayınlayan neredeyse herkesin LCMS değil HPLC olduğunu gösterdi.

Görünüşe göre bir HPLC makinesi 2,000-4,000 dolara bulunabiliyor. Küçük bir madde listesini test etmek için kendimi eğitmem mümkün olabilir mi?