- Reaction score
- 50
Reynolds kullanarak al/hg'yi öğrendim ve normalde cıva klorür ekledikten yaklaşık 30 dakika-1 saat sonra reaksiyonlara başlardım, şimdi sac levhaya ve şimdi bazı yeni alternatif% 99,99 alüminyum çivilere geçtim, levhalarla biraz başarılı oldum ama soğukta başlamak sonsuza kadar sürüyor, bunun önemli bir rol oynayıp oynamadığından emin değildim, bu yüzden hepinize ne düşündüğünüzü sormak istiyorum.
Metanol + Alüminyum + aşırı miktarda merkürik klorür, fark edilir derecede donuklaşmaya başlaması ve metanolün kabarcıklanmaması yaklaşık 3 saat sürdü. Metanolü en azından oda sıcaklığına kadar ısıtmalı mıyım? Metanol ve merkürik klorür işleri başlatmak için tek başına iyi bir seçim mi? Yoksa başka bir çözücü eklemek yardımcı olur mu?
nitro olmadan al/hg
Metanol + Alüminyum + aşırı miktarda merkürik klorür, fark edilir derecede donuklaşmaya başlaması ve metanolün kabarcıklanmaması yaklaşık 3 saat sürdü. Metanolü en azından oda sıcaklığına kadar ısıtmalı mıyım? Metanol ve merkürik klorür işleri başlatmak için tek başına iyi bir seçim mi? Yoksa başka bir çözücü eklemek yardımcı olur mu?
nitro olmadan al/hg