Evet - birçok kez yaptım.
İlk adım olan asit katalizli aldol kondenzasyonu kolaydır ve oldukça iyi ara ürün verimleri elde edilebilir.
Baeyer villiger oksidasyonu adımı ise uzun zamandır üzerinde çalıştığım, her türlü farklı katalizör ve reaktifi denediğim bir adım. Eğer ticari %40 perasetik asit çözeltisi gibi bir şeye erişiminiz varsa (ki ben sadece arada bir ve sınırlı miktarda bulabiliyorum) o zaman bu P2P'ye giden kolay ve iyi bir yoldur.
Ayrıca %30'luk hidrojen peroksit çözeltilerine erişiminiz varsa, daha küçük ölçekli üretim için hala iyi bir yoldur.
Sadece az miktarda yüksek kaliteli P2P üretmek istiyorsanız ve biraz çaba harcamaktan endişe etmiyorsanız, ihtiyacınız olan her şey otc olarak satın alınabileceğinden veya uygun bir Laboratuvar ortamında üretilebileceğinden, kısıtlı kimyasallara erişiminiz olmadığında en iyi yollardan biri olduğunu düşünüyorum.
Adımlardan herhangi biriyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yardımcı olabileceğimden eminim. Ayrıca süreci göstermek için bol miktarda görüntü / Fotoğraf var.