Anyone nows if Ares is a legit market ?
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 Feb 2, 2024 #1 Ares'in yasal bir pazar olup olmadığını bilen var mı?
G1yC1n3 Don't buy from me Member Language 🇬🇧 Joined Jan 30, 2024 Messages 4 Reaction score 1 Points 1 03 Feb #2 Bugün bütün gün Ares pazarına erişemiyorum. İki haftayı aşkın süredir ürünlerimi bekliyorum. Şu ana kadar iletişime geçtiğim hiçbir satıcıdan yanıt alamadım. D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 si̇pari̇şi̇mi̇ 35 gündür bekli̇yorum 5 gün önce itiraz ettim ve şu ana kadar bir şey çıkmadı Çok para değil. sadece oradan satın almayın
Bugün bütün gün Ares pazarına erişemiyorum. İki haftayı aşkın süredir ürünlerimi bekliyorum. Şu ana kadar iletişime geçtiğim hiçbir satıcıdan yanıt alamadım.
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 si̇pari̇şi̇mi̇ 35 gündür bekli̇yorum 5 gün önce itiraz ettim ve şu ana kadar bir şey çıkmadı Çok para değil. sadece oradan satın almayın
si̇pari̇şi̇mi̇ 35 gündür bekli̇yorum 5 gün önce itiraz ettim ve şu ana kadar bir şey çıkmadı Çok para değil. sadece oradan satın almayın
eu.lab Don't buy from me Resident Joined Aug 25, 2023 Messages 29 Reaction score 13 Points 3 08 Feb #4 Onlardan uzak durun. Güvenin bana.
moneysculptor Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 4 Reaction score 4 Points 3 23 Feb #5 Evet, onlar dolandırıcı.