Bechamp azaltma Herhangi bir deneyiminiz var mı?!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Bu yorumu sentezle ilgili bir videonun altında buldum (Al/Hg2)

"Toksik Cıva tuzlarıyla çalışmak istemiyorsanız, iki aşamalı bir sentezle devam edebilirsiniz:
Adım 1: P2NP'nin Fe + HCl ile veya GAA'da Zink ile indirgenmesi ve ardından P2P elde etmek için buhar destilasyonu
Adım 2: %20 amonyak içinde çözünmüş NiCl2 ile indirgeyici aminasyon ve porsiyonlar halinde Zink tozu ilavesi
Daha kolay, daha çevre dostu ve daha az toksik bir sentezdir."

Ancak, örneğin 250g p2np için hangi maddeden ne kadar kullanılması gerektiği konusunda bir fikrim yok.
Ve fikirler, düşünceler veya deneyimler?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Meslektaşlarımla birlikte bugün NiCL2'nin amfetamin sentezinde kullanımı hakkında düşündük, bu konuda daha fazlasını duymak isterim!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
İşte neredeyse her türlü rotanın güzel bir özeti

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/amphetamine-syntheses-overview-reference-guide-for-professionals-revised-industrial-edition.59/

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Gönderinizi düzelttim, lütfen forumu inceleyin, neredeyse tüm gerekli kütüphane dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her şey zaten var.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Evet, çok sayıda iyi tanımlanmış bilgi var, ancak birkaç konuyu incelemeniz gerekiyor... bu bir tür özet ve bazı insanlar için ilginç olabileceğini düşünüyorum...