KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Merhaba! Saf benzaldehit elde etmeye çalışıyorum ve bunu stirenden sentezlemenin mümkün olduğunu duydum. Bu etkili bir yöntem mi?
Merhaba! Saf benzaldehit elde etmeye çalışıyorum ve bunu stirenden sentezlemenin mümkün olduğunu duydum. Bu etkili bir yöntem mi?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Pek sayılmaz. Benzil alkolü oksitlemek daha iyi Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Tavsiye için teşekkürler! Bunu deneyeceğim Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Benzil klorürün hidrolizinin birçok yolu vardır, tarçın yağı ve sodyum karbonat ile bir yol vardı Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Bu yolu gördüm ama fiyatını araştırdım ve büyük miktarlar için biraz pahalı olduğunu düşünüyorum. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Nil kırmızısı videosu değil, bir bağlantı bulmaya çalışacağım, bir bilim merkezi konusuydu, ham sinnamadlehit 300 ml kullanıldı ve benzaldehit veriminin 150 ml olması gerekiyordu, kendim denemedim Upvote 0 Downvote
Nil kırmızısı videosu değil, bir bağlantı bulmaya çalışacağım, bir bilim merkezi konusuydu, ham sinnamadlehit 300 ml kullanıldı ve benzaldehit veriminin 150 ml olması gerekiyordu, kendim denemedim