Question En iyi akşam vızıltısı

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Bunu bir süre düşündüm ve sonra buranın muhtemelen sormak için mükemmel bir forum olduğunu fark ettim.

Hoş, yumuşak bir akşam vızıltısı için ne almam gerektiğini merak ediyorum? Esrar kullanamıyorum. Ortaokul yıllarından beri esrarla hiç iyi bir ilişkim olmadı. Mümkün mü bilmiyorum ama sanırım esrara alerjim var.
İdeal akşam yardımcım şöyle bir şey olurdu:
  • Eve gittiğimde almak ve etkilerinin yaklaşık 4 saat sürmesini istiyorum
  • Hafif ila orta şiddette hoş bir öfori hissine sahiptir
  • Hafif bir MDMA "herkesi sev" etkisi var, ancak hepsi değil
  • Kendimi rahatlamış ve stresten arınmış hissettiriyor ama uykulu ya da uyuşuk değil
  • Koordinasyon veya konuşma sorunu yok. Bir şey kullandığımı anlamadan insanlarla takılabilmek ve konuşabilmek istiyorum
  • Uyku problemi yaşamamama neden olmuyor
  • Sert akşamdan kalma yok
Uyarıcılara oldukça aşinayım ama diğer şeylere pek aşina değilim. Peki, bu bebek var mı?

Sadece eve gittiğimde beni rahatlatacak bir şey arıyorum. İyi bir vızıltı, biraz coşkulu hissetmek ve bana her şeyin yoluna gireceğini hatırlatmak. 😏 Pekala, pekala, pekala.

İnsanların ne önereceğini gerçekten merakla bekliyorum. Düşüncesi bile ürpertici!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Neyi kastettiğinize bağlı. Yasal olarak reçete edilen Gabapentin ve Lyrica'yı kullandım, ancak bunlar muhtemelen bahsettiğiniz şey değil.

Lyrica'nın sadece iyi olduğunu hatırlıyorum ve Gabapentin benim için hiçbir şey yapmadı. Ama geçen gün okuduğuma göre, eğer dozları aralıklı alırsanız daha etkili oluyormuş. Tek seferde 1200 mg almak yerine, yağlı bir şeyler yemeyi (pastırma gibi) ve ardından 600 mg almayı önerdiler. Bir saat bekleyin ve 300 mg alın, bir saat daha bekleyin ve son 300 mg kapsülü alın.