- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 70
Bunu bir süre düşündüm ve sonra buranın muhtemelen sormak için mükemmel bir forum olduğunu fark ettim.
Hoş, yumuşak bir akşam vızıltısı için ne almam gerektiğini merak ediyorum? Esrar kullanamıyorum. Ortaokul yıllarından beri esrarla hiç iyi bir ilişkim olmadı. Mümkün mü bilmiyorum ama sanırım esrara alerjim var.
İdeal akşam yardımcım şöyle bir şey olurdu:
Sadece eve gittiğimde beni rahatlatacak bir şey arıyorum. İyi bir vızıltı, biraz coşkulu hissetmek ve bana her şeyin yoluna gireceğini hatırlatmak. Pekala, pekala, pekala.
İnsanların ne önereceğini gerçekten merakla bekliyorum. Düşüncesi bile ürpertici!
Hoş, yumuşak bir akşam vızıltısı için ne almam gerektiğini merak ediyorum? Esrar kullanamıyorum. Ortaokul yıllarından beri esrarla hiç iyi bir ilişkim olmadı. Mümkün mü bilmiyorum ama sanırım esrara alerjim var.
İdeal akşam yardımcım şöyle bir şey olurdu:
- Eve gittiğimde almak ve etkilerinin yaklaşık 4 saat sürmesini istiyorum
- Hafif ila orta şiddette hoş bir öfori hissine sahiptir
- Hafif bir MDMA "herkesi sev" etkisi var, ancak hepsi değil
- Kendimi rahatlamış ve stresten arınmış hissettiriyor ama uykulu ya da uyuşuk değil
- Koordinasyon veya konuşma sorunu yok. Bir şey kullandığımı anlamadan insanlarla takılabilmek ve konuşabilmek istiyorum
- Uyku problemi yaşamamama neden olmuyor
- Sert akşamdan kalma yok
Sadece eve gittiğimde beni rahatlatacak bir şey arıyorum. İyi bir vızıltı, biraz coşkulu hissetmek ve bana her şeyin yoluna gireceğini hatırlatmak. Pekala, pekala, pekala.
İnsanların ne önereceğini gerçekten merakla bekliyorum. Düşüncesi bile ürpertici!