Çünkü bu, üretimde uzmanlaşmıştır ve burada gerçekten çok sayıda iyi, zeki, iyi eğitimli kullanıcı var ve çok fazla dolandırıcı çocuk yok çünkü bunun ne hakkında olduğunu bile bilmiyorlar!
Cebulka da harika ama ne yazık ki çoğunlukla İngilizce değil.
Dread'i de severdim ama sürekli kapalı olduğu için kullanılamıyor! Bozuldu mu bilmiyorum...
Ben de bunun gibi panolarla ilgileniyorum ama profesyonel olmayan gangster çocuklar ve uyuşturucu vb. hakkında özel bilgisi olmayan insanlar olmadan.
Yani eğer bir tür "gelişmiş" pano varsa lütfen bana haber verin! Asıl ilgi alanım olan uyuşturucunun yanı sıra belge sahteciliği ve dolandırıcılıkla da ilgileniyorum.
Hepsi büyük konular, ancak bunun yanı sıra, sadece% 90'ı noob olan panolar var, yıllar boyunca topladığım bilgilerimi sadece profesyonellerle paylaşmak istemiyorum çünkü aksi takdirde bilgisiz insanlar bilgiyi alıp kullanılamaz hale getiriyorlar çünkü ne yaptıklarını biliyorlarmış gibi davranıyorlar.
Örneğin bir skimmer nasıl inşa edilir veya acemilerle paylaşmaktan korktuğum pek çok şey.
Burada tüm videolar vb. ile tahtayı yükseltmek ve topluluğu daha güçlü hale getirmek isteyen profesyoneller olduğu görülüyor!
Bu yüzden bu konuda oldukça mutluyum ama daha büyük bir ağ oluşturmak ve profesyonellerden öğrenmek için ipuçlarına açığım.