Question Dark web'de esrar satın almak için en iyi site?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dark web'den biraz Esrar satın almak istiyorum ancak çevrimiçi ürün satın alma konusunda çok deneyimli değilim. Dolandırılmadan sipariş verebileceğim en iyi site hangisi? Ayrıca nasıl teslim edilirler, otu kişisel adresime mi teslim etmeliyim?! Lütfen bana yardım edin ve bazı ipuçları verin, çünkü zaten dolandırıcılıktan biraz para kaybettim.

Teşekkürler! DavidG1

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Piyasadan sipariş verin ve anlaşmalarınızı korumak için emanet hizmetini kullanın

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Evet! Teşekkür ederim. Ancak bu piyasada esrar için sadece birkaç satıcı var. Bazılarıyla iletişime geçtim ancak şu ana kadar bir yanıt alamadım. Ayrıca bazı satıcıların iletişim kutularında Telegram'larının olduğunu gördüm. Satıcılar cia Telegram ile bağlantı kurmak güvenli midir? Ve ayrıca nakliye hakkında bir sorum var: Satıcıya gerçekten adımı ve adresimi vermek zorunda mıyım yoksa Sahte bir isim mi vermeliyim? Teşekkür ederim!

Kaliteli ve hızlı gönderim yapan bir satıcı biliyor musunuz?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Evet! Teşekkür ederim. Ancak bu piyasada esrar için sadece birkaç satıcı var. Bazılarıyla iletişime geçtim ancak şu ana kadar bir yanıt alamadım. Ayrıca bazı satıcıların iletişim kutularında Telegram'larının olduğunu gördüm. Satıcılar cia Telegram ile bağlantı kurmak güvenli midir? Ve ayrıca nakliye hakkında bir sorum var: Satıcıya gerçekten adımı ve adresimi vermek zorunda mıyım yoksa Sahte bir isim mi vermeliyim? Teşekkür ederim!

Kaliteli ve hızlı gönderim yapan bir satıcı biliyor musunuz?

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
kerberos'ta bulabilirsiniz... BB'yi kerberos üzerinden tanıyorum

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language