Question 4MMC'yi büyük ölçekte kristalleştirmenin en iyi yolu

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Goodevening,

Forumda Mephedrone'u büyük ölçekte kristalize etmenin en iyi yolunu arıyordum, ancak çeşitli insanlardan birçok farklı görüş içeren birçok farklı yöntem buldum. Güzel kristaller elde etmenin en iyi yolunu arıyorum. Çözücü olarak DCM ile 2b4mp kullanıyorum. Tüm ipuçları ve tavsiyeler çok takdir edilmektedir.

Saygılarımla,
Mora

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
büyük ölçek ne kadar?

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Başlangıç için yaklaşık 15 kg kristalize etmeniz gerekiyor

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
1 gün

Attachments

• MD7zGK52uI.mp4
    3.4 MB · Views: 0
Reaction score
306
Eğer zamanınız varsa, en iyi kristaller 18-20ºC'de kuru bir odada 30/70 su/alkol çözeltisinden elde edilir. Ancak bu işlem birkaç gün sürecektir. Havayı kurutmak için bir nem giderici kullanmak en iyisidir.
Zamanınız kısıtlıysa, döner buharlaştırıcı solvent buharlaştırma için iyi bir seçimdir. Hacme göre seçin. 15 kg mefedron için 30 litre çözücü (su/alkol) kullanırsınız. Dolayısıyla 10 litre veya daha fazlası için bir döner buharlaştırıcıya ihtiyacınız olacaktır.
Ancak hızlı kristalleşme her zaman ince bir fraksiyon verecektir. Kristal büyüme süreci zamana bağlıdır.

Last edited:
Reaction score
306
Bir başka kristalizasyon yöntemi de kristalizasyon sıvısının sıcaklığını düşürmektir. Kaba bir fraksiyon elde etmek için sıcaklığın kademeli olarak -20ºC'nin altına düşürülmesi gerekir.
Hızlı dondurma ile ince bir fraksiyon elde edilebilir. Soğutucu olarak kuru buz (CO₂) kullanılabilir.
Kristalleşme oldukça hassas bir süreçtir. En iyi sonuçları almak için pratik yapmak gerekir. Yardımıma ihtiyacınız olursa, lütfen bana PM ile ulaşın.