MDMA'yı "PRO" görünümlü kristalleştirmenin en iyi yolu? (büyük kristaller)

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
yani, kristallerim saf lokum, ama istediğimden daha küçük... "PRO" için kullanılan sistem nedir? yani, "preslenmiş" bir görünüme sahip yoğun ve büyük kristalleri elde etmek için sıcak mı?
sadece miktar mı önemli? yani, kristalize etmek için daha fazla miktar kullanarak, diyelim ki gece boyunca sıcak IPA'da daha iyi olur mu?
Kristalleşme hızını azaltmak için IPA'ya su eklemeli miyim?
ilk kristalleşmenin yolu (sentez yaparken ksilen IPA'da) fark yaratır mı? yani, gaz veya sıvı HCL kullanmak bir şeyi değiştirir mi?

şimdiden tnx

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
cevap için teşekkürler! ne yazık ki meth büyük parçalar halinde kristalleşmede MDMA'dan çok daha kolaydır, MDMA, rasemik olan (her zaman olması gerektiği gibi) büyük parçalar halinde kristalleşmez.... tipik Hollanda Kristali muhtemelen kimya / mekanik prosedürün bir karışımı ile yapılır.... bahse girerim yavaş kristalleşmeye izin verirler, ancak küçük-orta parçaları aldıktan sonra, diğer birçok uyuşturucu gibi bastırırlar .... nasıl mı? bahse girerim kötü bir adamın kokaini kesmek için yaptığı gibi yapıyorlar... sadece az miktarda aproppiate çözücü ekleyin (biraz nem eklemek için yeterli ama parçaları çözmek ve kırmak için daha az) sonra bastırın ve çözücüyü buharlaştırın.... veya hatta mdma'yı kristallerin erime noktasına ulaştığı mükemmel bir noktada yarı eritiyorlar ama hepsini mahvetmek için yeterli değil, sonra tekrar oda sıcaklığına getirmek için bekleyin...

diğer sistemleri bilmiyorum, ancak bu devasa QUARTZ benzeri kristaller, kimya noktasında konuşan rasemik MDMA ile mümkün değildir.

başka fikriniz var mı?

artificialmango

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bir önceki partiden nispeten daha büyük önceden sentezlenmiş taşlarınızdan birini alın ve bir dahaki sefere yeniden kristalleştirme işlemini yaptığınızda, kristaller oluşmaya başlamadan önce zaten kristalleşmiş MDMA-HCl taşınızı çözeltiye atın. Bu, koyduğunuz MDMA kristalinin etrafında daha büyük kristal oluşumu için bir temel görevi görecektir. Daha sonra normalde yaptığınız gibi devam edin ve bittiğinde güzel KONİK kristallere sahip olmalısınız. Nasıl çalıştığını bize bildirin ve sonucun bir resmini gönderin, böylece insanlar da öğrenebilir!

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Merhaba, cevabınız için teşekkürler, evet bu tohumlama yöntemini kullanıyorum, sadece asla tam olarak "profesyonel" UG görünümünü elde edemiyorum... Tanrı bilir bunu nasıl yapıyorlar.

LoneStarHopeful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bu, yeni partinizin rengi/kokusu ile ilgili yaşadığınız sorunu çözdüğünüz anlamına mı geliyor? Asıl sorunuza gelince, bu konuda çok yeniyim, ancak insanların daha büyük kristaller için butanon önerdiği benzer bir gönderiye rastladım. Sadece bir karışımın butanonu olup olmadığından emin değilim, r/theehive'de bir reddit başlığı olduğuna inanıyorum, ama yanılıyor olabilirim. Yazı sahibi yeniden taşlama hakkında sorular soruyordu.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
renk hala neredeyse balck, ancak koku doymuş su çözeltisinde yeniden kristalleştirildikten sonra canlanıyor....