Eğer sadece yeniden kristalleştirme yapılacaksa, bu yolu öneririm. Bu miktarda ve ihtiyaçta kokainim olmadığı için bunu kendim yapmadım, ancak kokain hcl ve fiziksel özellikleri hakkında bildiğim her şeyi göz önünde bulundurarak% 200 çalışmalı.
Nasıl çalıştığını görmek ve bu rotayı ayarlamak için önce en küçük miktarla deneyebilirsiniz. 2-3 gr - tamam.
1. 2-3 gr gibi küçük bir miktar için 50 ml'lik yuvarlak tabanlı bir şişeye ihtiyacınız var.
2. kokaininizi içine koyun ve küçük hacimde aseton ekleyin, başlangıç için 1 gr madde başına 3-4 ml aseton olabilir. kokain hcl'nin sıcak asetonda çözünürlüğünü gerçekten bilmiyorum, bu yüzden kendiniz ayarlamanız gerekir.
3. şişenizi kokainle birlikte sıcak suda ısıtın. sıcak su kabı veya sıcak su akışı kullanabilirsiniz, her neyse. suyun T'sinin 50-60c civarında olacağını tahmin ediyorum.
4. eğer tamamen çözülmemişse küçük porsiyonlar halinde daha fazla aseton ekleyin. ve 3. adımı tekrarlayın.
5. Tüm bu sıvıyı PP kristalizasyon kovasına atın ve dondurucuya taşıyın.
önemli̇: dondurucuda hava i̇le konveksi̇yonu önlemek i̇çi̇n kova mühürlenmeli̇di̇r!!!
İŞ BİTTİ.
daha büyük mi̇ktar i̇çi̇n orantili olarak ölçeklendi̇ri̇n.
eğer yardimci olacaksa bana bi̇rkaç gram malzemeni̇zle teşekkür edebi̇li̇rsi̇ni̇z.