Hayal edilen ülke Kanada!

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8

rothschild33

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Uyuşturucunun yasallaştığı ve vergilendirildiği çoğu yerde karaborsa fiyatları o kadar düşüktür ki lisanslı satıcılar rekabet edemez

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
o zaman karaborsa kazandıkları büyük paraları kullanmalı ve umarım bir tür tampon ayırmalı / yaratmalı, böylece ülkelerin üzerinden uçabilir ve onları ücretsiz olarak tavana kadar doldurabiliriz... kimin en uzun nefesi olduğunu görün... yüksek ve mutlu insanlar (ama ömür boyu müşteri) veya hükümet artık bir yıl boyunca vergi toplamıyor, bütçeler ve tahminler çalışmıyor... radikal? evet ama sonunda biz sorumluyuz, o sert yeşil çay fermuarlı çocuk tacizcisi vergi feragat eden piçler değil...

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Hollanda'da esrar için "gedoogbeleid" var... yasal değil ve yasadışı değil anlamına geliyor... koffieshop satabilir ve vergi öder... ancak yasal distribütörlerden satın almak zorundalar... ancak yetiştirmeye izin verilmediği için mevcut değiller.... Arkasındaki fikri hiç anlamadım, ama sanırım biliyorum .. 1. Ve ekonominin kara para için seçeneklere ihtiyacı var, tıpkı ABD gibi, artık ülke değil, işbirliği yapan ülkeler gibi. Şirketlerin kara paraya ihtiyacı var... Ben Hollanda'dan geliyorum, çok profesyoneliz, neredeyse her çiçek, sebze ya da her şey bir bitki olarak bir ağaçta yetişir. Peru'dakinden daha iyi koka bitkileri bile yaptık... ama yine de hükümet tüketicinin talep ettiği otu yetiştiremiyor... ve bunun yasal olmasını istemiyorlar. Yetiştirmek istemiyorlar. Daha çok çalışanlarının ya da vatandaş olarak adlandırılanların bağımsız gelir yaratma seçeneklerine sahip olmalarını tercih ediyorlar çünkü sonunda ticareti, Wallstreet'i geliştirdik, dolar bile daalder (2,5 gulden) için doğrudan bir çeviridir
..
Uyuşturucu ile ilgili olan şey, eğer hep aynı üreticinin ürününü, aynı ürünleri tekrar tekrar kullanırsanız, bir süre sonra öyle bir tolerans geliştirirsiniz ki, artık size efsane arayışı hissi vermez...

Son kullanıcı ürün hacminde bir kilo kokain satarsanız, son 200 gr size çok baş ağrısı verir. İnsanlar onu kestiğinizi düşünür. Tadı farklıdır. Kokusu farklı. Sonuncusu daha iyiydi falan filan ama vücudunuzun yeni bir toksik maddeye ihtiyacı var ya da ne olduğunu bilmiyorum ama McDonald konseptini alır almaz sıçtık.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
ABD'nin ot konusunda yaptıklarını izlediler ve bu fikri beğendiler diyecektim. Doktorların sattığı ancak tanımadığı bir tıbbi kart için ödeme yapmanızı sağlayın (ot için uyuşturucu testinde başarısız olursanız, kartınız olsun ya da olmasın haplarınızı yine de kaybedersiniz). Yetiştiricileri vergilendirin, satıcıları vergilendirin, alıcıları vergilendirin. Mmj kartınız varsa silah sahibi olamazsınız. Esrar daha pahalıdır ve tüm kar devlete gider

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bu şu anda Kanada için çalışıyor mu?