Herkes
Bununla ne olduğunu veya ne yapılabileceğini biliyor musunuz? Başlangıçta oldukça sert ve beyazdı, bir torbadaydı ve şimdi resimdeki gibi görünüyor.
Eğer kupkuruysa, ezin ve olabildiğince ince bir şekilde havanda dövün. Üzerine biraz buz gibi soğuk su dökün, karıştırın, çökmesini bekleyin, suyu boşaltın ve buharlaştırın... benzer durumlarla karşılaştığımda yaptığım şey buydu
Bazen bazı tuğlalarda sarımsı girdaplar oluşmaya başlar. Yeterince masum görünür ve sonra bam! Tüm tuğla çok tuhaf bir dokuya sahip morumsu bir toprak tonuna dönüşür. Bunu 2007 yılında görmüştüm. Adam bu hale gelen 3 kilosu olduğu için ağlıyordu. Ona yardım etmem için bana yalvardı. Bir numune ile çalışarak sadece %10'unu kurtarabildim. Bunun manganez kontaminasyonu ile ilgili bir şey olduğunu ve oksitleme adımının kötü yapıldığını teorileştirdiğimi hatırlıyorum. Oradan uzaklaştım çünkü sonunda sorunlarını/kayıplarını bana aktarmasını istemedim. Sonuç olarak, nasıl sakladığınıza dikkat edin. Kötü bir sürprizle karşılaşmak istemezsiniz.
Herkese merhaba,
Bir uzmanın veya iyi bir amatörün yardımına ihtiyacım var
çünkü karışık kokaini balık kokainine veya incili kokaine dönüştürmem gerekiyor, asit borik pullarım var
Sadece nasıl bileceğime ihtiyacım var