Paracelsus
Addictionist
- Reaction score
- 233
Herkese selamlar!
Yönetimle görüştükten sonra, forumun bu bölümünde küçük bir danışma odası açmaya karar verdim.
Biraz kendimden bahsedeyim: Psikiyatri ve bağımlılık alanında uzmanlaşmış bir doktorum ve yıllardır bu alanlarda çalışıyorum. Deneyimlerime dayanarak, bağımlılıkla ilgili sağlık hizmetlerinde karşılaşılan başlıca zorluğun bilgi eksikliği ve bireyler arasında sisteme karşı kesinlikle haklı bir güvensizlik olduğunu gördüm.
Neyse ki, Breaking Bad gibi platformlar insanlara bir dereceye kadar özgürlük sağlayarak hem hastaların hem de profesyonellerin sistem kısıtlamalarına bağlı kalmadan doğrudan ve anonim olarak iletişim kurmasına olanak tanıyor Evet, burada kimse garanti vermeyecek ve sizin için tüm sorunlarınızı çözmeyecek (tıpkı diğer her yerde olduğu gibi). Ancak, burada dürüst bilgileri ücretsiz ve yükümlülük altına girmeden alabilirsiniz.
Bu başlık altında sağlık, madde, bağımlılık, zarar azaltma veya konuyla ilgili ya da ilgisiz diğer konularla ilgili her türlü soruyu sorabilirsiniz.
Hemen yanıt vereceğime söz veremesem de (büyük olasılıkla tam tersi), her birinizi yanıtlamak için elimden geleni yapacağım. Herkese, çevrimiçi mesajlaşmanın sadece yanıt süresi açısından değil, aynı zamanda objektif, yararlı ve güvenli tavsiyeler için gerekli bilgileri elde etme açısından da sınırlamaları olduğunu hatırlatmak isterim.
Daha özel bir iletişimi tercih ediyorsanız, benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
Son olarak, herkesi Tıp ve Sağlık konulu forum bölümünün tamamını keşfetmeye, bağlantılarınız arasında paylaşmaya ve mümkünse içeriğine katılmaya teşvik ediyorum. Bu konuda bilginiz veya deneyiminiz varsa, ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız - bana yazmaktan da çekinmeyin.
Her durumda, sorularınızı yanıtlamaktan ve elimden gelen yardımı sağlamaktan mutluluk duyarım.
İletişimde kalın ve sağlıklı olun!
Last edited: