Power Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2022 Messages 24 Reaction score 17 Points 3 Oct 14, 2022 #1 Meth zaten buz haline getirilmiş Onu alıp d-meth'i ayırabilir miyim? Birisi süreci ve zorluğunu özetleyebilir mi?
Meth zaten buz haline getirilmiş Onu alıp d-meth'i ayırabilir miyim? Birisi süreci ve zorluğunu özetleyebilir mi?
epson Don't buy from me New Member Joined Oct 22, 2022 Messages 10 Reaction score 11 Points 3 22 Oct #2 Evet, bu mümkün, metamfetamini freebaza dönüştürür, d-tartrat tuzunu oluşturur, ekstrakte eder, tekrar freebaza dönüştürür ve ardından hidroklorür tuzunu oluşturursunuz. Optik saflık yaklaşık %80 olmalıdır Upvote 0 Downvote
Evet, bu mümkün, metamfetamini freebaza dönüştürür, d-tartrat tuzunu oluşturur, ekstrakte eder, tekrar freebaza dönüştürür ve ardından hidroklorür tuzunu oluşturursunuz. Optik saflık yaklaşık %80 olmalıdır
Power Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2022 Messages 24 Reaction score 17 Points 3 25 Oct #3 Teşekkürler, bunu araştıracağım. Upvote 0 Downvote
btcboss2022 Don't buy from me Resident Joined Mar 15, 2022 Messages 650 Solutions 1 Reaction score 661 Points 93 Deals 8 30 Oct #4 L tartarik asit ile de mümkün ;-) Upvote 0 Downvote
smoothop3563 Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 7, 2023 Messages 2 Reaction score 14 Points 3 26 Jun #5 Boktan kristali nasıl elde ettim... içilebilir veya vurulabilir hale getirmek için ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 316 Reaction score 383 Points 63 By fidelis 28 Jun #6 wdym "bok" mu? l-meth'i d-meth'e dönüştürmek istiyorsanız bunu okuyun, özellikle geri dönüşümle ilgili kısmı Upvote 0 Downvote
Boktan kristali nasıl elde ettim... içilebilir veya vurulabilir hale getirmek için ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 316 Reaction score 383 Points 63 By fidelis 28 Jun #6 wdym "bok" mu? l-meth'i d-meth'e dönüştürmek istiyorsanız bunu okuyun, özellikle geri dönüşümle ilgili kısmı
wdym "bok" mu? l-meth'i d-meth'e dönüştürmek istiyorsanız bunu okuyun, özellikle geri dönüşümle ilgili kısmı
Z Zan444 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 26, 2022 Messages 62 Reaction score 19 Points 8 07 Jul #7 Temel alın ve sonra izomerizasyon yapın Upvote 0 Downvote
smoothop3563 Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 7, 2023 Messages 2 Reaction score 14 Points 3 07 Jul #8 üzgünüm bu konuda ki̇mseye kizmadim, nerede olduğumu bi̇lmeyen i̇nsanlar i̇çi̇n üzüldüm karişiklik i̇çi̇n üzgünüm ve bana yardim etti̇ği̇ni̇z i̇çi̇n teşekkür ederi̇m Upvote 0 Downvote
üzgünüm bu konuda ki̇mseye kizmadim, nerede olduğumu bi̇lmeyen i̇nsanlar i̇çi̇n üzüldüm karişiklik i̇çi̇n üzgünüm ve bana yardim etti̇ği̇ni̇z i̇çi̇n teşekkür ederi̇m