Welcome to the UK section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.
Birkaç gündür göz atıyorum... kişisel olarak daha fazla öncül vb. görmek isterdim... sentezleme ile çok ilgileniyorum ama bunları elde etmek zor olabilir
Belki kulağa komik gelebilir ama makul bir fiyata iyi bir esrar elde etmek (aralarından seçim yapabileceğiniz bazı çeşitler olacaksa güzel) şaşırtıcı olacaktır, birkaç yıldan beri piyasada bunun için düşük talep var gibi görünüyor ... yani yasal charas bulmak en azından benim için kişisel kullanım neredeyse imkansız ...
Buradaki bazı iyi satıcılar denizaşırı ülkelere gönderme riskini ortadan kaldırıyor
Kuzey Denizi'nde yeni bir taşıyıcı hizmeti (buluşma yok) sunacak, ancak yalnızca eşyalarınızı almak için yazılı ekipmanınız varsa, bir kez ölü bırakıldıktan sonra toplamak sizin sorumluluğunuzdadır. arada emanet de var