Hey
Doğrudan bromlu ürün 2b4m'ye gitmenizi önermek isterim (biraz daha kolay bir yol), bunu Çin'den veya yerel satıcıdan satın alabilirsiniz.
Egzozunuz var mı? Bu çok önemli. Uğraşacağınız şey brom, eğer hazırlıklı olmazsanız zarar görürsünüz
3m maskeniz varsa lütfen ABKFG (ya da buna benzer bir isim) filtreleri alın, bunlar amonyak ve asitler içindir.
Cam eşyalarla başlamak istiyorsanız, kelepçelere ve bazı çubuklara da ihtiyacınız var, yedek beherler (sık sık kırılırlar). Yuvarlak tabanlı şişe + yedek şişe (tercihen çok boyunlu, gerekirse termometre ve kondansatör takmak için).
Bearker + termometre yedek parça olarak bulundurmak her zaman daha iyidir
50ml, 250, 400-500 ml, 1000 ml iyi bir settir.
Asitleri ölçmek için 50ml (100g 4bk partiler seçerseniz)
Eğer bu şekilde karar verirseniz MA %40 aq için 250
Çözücü için 400-500 ve finalde buzdolabında 1000 adet olacak
Bu benim yolumdu.
Aksi takdirde huni ayırıcı katmanları ayırmak için yardımcı olur, geri kalanı şişede veya yuvarlak tabanlı şişede yapılabilir ve ihtiyaç hissettiğinizde koleksiyona yavaşça daha fazla cam ekleyebilirsiniz. Genel olarak cam olmadan 4mmc yapabilirsiniz. Egzoza odaklanın, PP havalandırmadan yapılmış 50 Euro'luk bir iş görecektir, sadece PP malzemesinin dayanıklı olduğundan emin olun (en azından PP)
Ancak neden bu yolu seçtiniz? Demek istediğim, neden 4MP'yi brominlemek istiyorsunuz? Aşağıda söylediğim gibi hazır kullanırsanız ilk sefer için daha kolay olacaktır. O zaman daha az çabaya ihtiyacınız olacak, bazıları olursa daha "cezalandırıcı hatalar" olacaktır.
İhtiyacınız olan tek şey 4 bk'yi (2b4m) polar olmayan çözücüde çözmektir, toulen, etil asetat gibi, satın almanın basit yoluna bağlı olarak, diğer adım MA 40%'ı buna dökmektir, eğer ısıtılmış karıştırıcınız varsa aynı gün yapılabilir, değilse - günde birkaç kez ve 24-48 saat sonra sallayabilirsiniz (örneğin toulen seçerseniz - ama yapışkan ve kişisel olarak sevmiyorum). Daha sonra başarılı bir şekilde asitlendirmek için huni ayırıcı kullanırsınız. Dondurucunuzun hangi sıcaklıkları sağladığını kontrol etmek için termometre de almalısınız, asetonu orada ve asitleştirmeden sonra 4mmc'de saklamanız gerekecektir.