- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Sevgili Breaking Bad Topluluğu,
Ben Koko, birkaç haftadan beri DN'de aktifim.
4-5 aydan beri Amfetamin Freebase sentezini anlama görevindeyim.
Temel olarak 2 sentez yöntemi arıyorum:
1. P2NP ve Cıva (II) Nitrattan Amfetamin Freebaz Üretimi
2. APAAN'dan Amfetamin Freebase Üretimi
Her ne kadar 2. sentez yöntemi için tüm öncülleri tedarik etmekte sorun yaşamasam da, 1. sentez yönteminden geçmekle de (araştırma için) ilgileniyorum. Tüm üretim sürecini daha iyi anlayabilmek için.
Dread & BB'yi taradıktan sonra P2NP için birkaç (potansiyel olarak) güvenilir tedarikçi buldum ancak hala Avrupa Birliği'nde Cıva (II) Nitrat tedarik edebilecek birini bulamadım.
Çin/Hindistan'da ekspres kargo ve gümrükleme dahil 1.850€/KG karşılığında Cıva (II) Nitrat gönderebilecek tedarikçilerim var ancak bu kadar sıcak bir ürünü birden fazla gümrük kontrolünden geçirerek gönderme konusunda çok rahat değilim, bu çok riskli.
Bu ürünü satan çeşitli Avrupa şirketleri var, ancak yalnızca kayıtlı şirketlere ve birçok kısıtlama altında.
Burada yardımcı olabilecek ve belki de beni güvenilir bir DN satıcısına veya sipariş etmenin başka bir yoluna (örneğin P2NP için Nitrochemis gibi) bağlayabilecek biri varsa mutlu olurum.
Tam olarak aradığım ürün şudur:
Cıva (II) Nitrat CAS: 10045-94-0
Monohidrat, (I) Nitrat varyantları veya normal Cıva aramıyorum.
Sizden geri dönüş bekliyorum.
Cincerly,
Koko
Ben Koko, birkaç haftadan beri DN'de aktifim.
4-5 aydan beri Amfetamin Freebase sentezini anlama görevindeyim.
Temel olarak 2 sentez yöntemi arıyorum:
1. P2NP ve Cıva (II) Nitrattan Amfetamin Freebaz Üretimi
2. APAAN'dan Amfetamin Freebase Üretimi
Her ne kadar 2. sentez yöntemi için tüm öncülleri tedarik etmekte sorun yaşamasam da, 1. sentez yönteminden geçmekle de (araştırma için) ilgileniyorum. Tüm üretim sürecini daha iyi anlayabilmek için.
Dread & BB'yi taradıktan sonra P2NP için birkaç (potansiyel olarak) güvenilir tedarikçi buldum ancak hala Avrupa Birliği'nde Cıva (II) Nitrat tedarik edebilecek birini bulamadım.
Çin/Hindistan'da ekspres kargo ve gümrükleme dahil 1.850€/KG karşılığında Cıva (II) Nitrat gönderebilecek tedarikçilerim var ancak bu kadar sıcak bir ürünü birden fazla gümrük kontrolünden geçirerek gönderme konusunda çok rahat değilim, bu çok riskli.
Bu ürünü satan çeşitli Avrupa şirketleri var, ancak yalnızca kayıtlı şirketlere ve birçok kısıtlama altında.
Burada yardımcı olabilecek ve belki de beni güvenilir bir DN satıcısına veya sipariş etmenin başka bir yoluna (örneğin P2NP için Nitrochemis gibi) bağlayabilecek biri varsa mutlu olurum.
Tam olarak aradığım ürün şudur:
Cıva (II) Nitrat CAS: 10045-94-0
Monohidrat, (I) Nitrat varyantları veya normal Cıva aramıyorum.
Sizden geri dönüş bekliyorum.
Cincerly,
Koko