Tamam, kurutma işlemini fırında hızlandırdım, fanlı fırın, 100 derecenin altına ayarlandı (yaklaşık 80 gibi görünüyordu).
Elimde 168 mg kirli sarı/beyaz bir kalıntı kaldı - hafif mumsu bir dokuya sahip.
Eğer bu saf 2C-B olsaydı, bu benim verimimin tablet başına 16,8 mg olduğu anlamına gelirdi (20 mg olarak ilan edildi) ki bu da %84'lük oldukça iyi bir verim olurdu.
Bunun saf 2C-B olmadığından hiç şüphem yok, bu yüzden verimim kesinlikle daha düşük ama yine de eğlenceli bir egzersiz.
Hafif mumsu olduğu için, bunu insuflate etme arzum o kadar da iyi olmayacak, bu yüzden 168 mg'ın tamamını 5 ml% 0.9 salin içinde çözeceğim ve bir burun spreyine yerleştireceğim. Sorunsuz bir şekilde çözündüğü için bu kolay bir uygulama yöntemi olacaktır.
Burun pompalarım bana 5 ml'de 30 aktüasyon veriyor, bu nedenle 168 mg'da bu bana bu 2C-B kalıntısından 5,6 mg verecektir. 2 pompa çok uygun bir dozaj olmalıdır.
İkinci resim 5ml %0,9 tuzlu su ekledikten sonra - su hafif kirli beyaz süt rengine dönüşmüş ve içinde tortu yüzüyor. Bu, buharlaştırma aşamasına giren berrak su ile tezat oluşturuyor.
Yani ya ısı çok yoğundu ve fırında bir şeyler pişirdim ya da buharlaştırma/kurutma işlemi suda çözünen bazı katkı maddelerini/bağlayıcıları karıştırdı ve şimdi ortaya çıktılar ya da bunun içindeki bir şey tuzlu su çözeltisini sevmedi. Gerçi berrak su 100 ml'den fazlaydı ve bu tuzlu su sadece 5 ml, ama kurutma sırasında bile suyun rengi değişmedi, yani kesinlikle bir şeyler var.
Bunu tekrar denemek ve birkaç şeyi değiştirmek için 10 hap daha feda edebilirim.
1. Kurutma için teflon tepsi
2. Tabletleri ezdikten sonra çözün ve filtrelemeden önce çökelmesini bekleyin, tortu filtreye ulaşmadan önce durdurun.
3. Birbirini takip eden her yıkamanın çökelmesine izin verilecektir.
4. Daha az miktarda su kullanın (yıkama başına 50 ml değil 30 ml)
5. Daha yavaş bir doğal buharlaşmaya izin verin (bunu hızlandıracak bir şey bulana kadar...)
Her neyse - bugünün filtreleme ve buharlaştırma alıştırması budur