- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
5 yıl önce Gatorade şişelerinde çalkalayıp pişirirdim. 24 saatte 2,4 g sözde ile 3,7 g toplam hap kütlesini hesaplayarak bunun en iyi yol olduğunu kullandım. Önceden ekstraksiyon yapmadım, sadece blenderda öğüttüm ve bir Gatorade, havalandırmak için küçük bir çevirmeli spor şişesi, vm&p naptha ve yaklaşık bir shot bardağı dolusu NaOH ve NH4NO3. Ve 2 pil.
Çok işe yaradı. Şimdi, hiç çalışmıyor. O zamandan beri 10 kez denedim, bir tanesi bile başarılı olmadı. Bana bir şey değiştirmişler gibi gelmiyor. Eskiden Sudafed 24 saat haplarını kullanırdım... ama kıtadaki en iyi hapların ne olduğunu merak ediyorum. Bazılarında pse sülfat ve diğerlerinde Hcl var. Sülfat pse freebase ile aynı mı? Sülfat ve Hcl arasındaki fark nedir?
bir gönderide bu kadar çok soru için özür dilerim
Çok işe yaradı. Şimdi, hiç çalışmıyor. O zamandan beri 10 kez denedim, bir tanesi bile başarılı olmadı. Bana bir şey değiştirmişler gibi gelmiyor. Eskiden Sudafed 24 saat haplarını kullanırdım... ama kıtadaki en iyi hapların ne olduğunu merak ediyorum. Bazılarında pse sülfat ve diğerlerinde Hcl var. Sülfat pse freebase ile aynı mı? Sülfat ve Hcl arasındaki fark nedir?
bir gönderide bu kadar çok soru için özür dilerim