ABD'de tütünün kurumsal alanda eyaletten eyalete yasak olduğuna inanıyorum. Benim eyaletim 90'lardan beri tütüne izin vermiyor. Bazı eyaletler kantinde tütün satıyor.
Tecrübelerime göre, tesise bağlı olarak, büyük olasılıkla ilçe hapishanesindeyseniz, araziden ayrılmak veya temas ziyaretleri olmadığı için posta kullanmak zorundasınız - istediğiniz çözeltiyle kağıdı ıslatmalı ve üzerine küçük bir not yazmalısınız. Bu sentetik uyuşturucuda çok işe yaradı. Kristal için de işe yaradığını duydum, suboxone hakkında karışık sonuçlar duydum. Başka bir şey hakkında emin değilim çünkü gelen her şey sıkı bir şekilde inceleniyor, röntgen çekiliyor, köpekler vs.
.
Bir başka seçenek de temas ziyaretleri - bu daha çok ilçe hapishanesinden ziyade eyalet hapishanesi için geçerli. Suboxone stripleri ana maldır - insanlar hapishaneden çıktıklarında sokaklarda kazandıklarından daha fazla para kazanırlar. İnsanlar şeritleri plastik ambalaja sarar ve küçük bir paket yaparlardı, genellikle bir kadın gizlice içeri girer ve kimse fark etmeden size ulaştırmanın bir yolunu bulurdu. Ziyaretçiler içeri girerken hafifçe aranırdı. Ya yutacaksınız, eğer yok olmadan geçecekse, ya da çok iyi saklayacaksınız çünkü ziyaretten sonra çıplak aranacaksınız. 8 mg'lık bir strip için 100-200 dolar... kısa sürede küçük bir servet kazanabilirsiniz. Genellikle birinden adamlarına bir havale göndermesini isterdiniz ve eğer işe yararsa şeridinizi alırdınız. Şeridi 16 ya da 32 parçaya bölüp bir kaşığa birkaç damla su koyup her bir parçayı koklayabilir ve bütün gece diş fırçasıyla hücrenizi temizleyebilirdiniz. Temas ziyaretlerinde içeri her şey sokulabiliyordu ancak bunlar genellikle ot ya da tütsü gibi sentetik uyuşturucu maddeler ve suboxone şeritleri oluyordu.
Daha düşük güvenlik seviyesine geçmeyi başarırsanız, dışarıdan gelen bir ekiple otoyoldaki veya arazideki çöpleri toplayabilirsiniz - insanlar bunu çoğunlukla sigara izmaritlerini tütün için karıştırmak için yaparlar, arada bir bir şeyler gelirdi. İnsanlar çitlerin üzerinden bir şeyler atabilir ama bu oldukça riskli ve zordur. Tesisin anlaşmalı olduğu yerel bir işletmeye bırakılıp alındığınız iş serbestliği gibi başka ayrıcalıklar da vardır, bu en iyi seçeneğinizdir, ancak bu pozisyonu elde etmek zaman alır, genellikle ilk yılınız kilitli kaldıktan sonra. Eyalet polisinin at ahırında bok küremek için çalıştım, temelde herkesin orada bir işi vardı, tuvalet yoktu, bu yüzden herkes ormana sıçmak zorunda kaldı - bu bir sorun değildi. Kolayca bir ölü atma ayarlayabilirdiniz ve çoğu insan bunu yapardı. Enstitü arazisinden çıkıp kendinize bir iki dakika ayırabilirseniz ve istediğiniz her şeyi size getirecek birini bulabilirseniz, eğer bağlantınız varsa, isterseniz bir obüsü parça parça içeri sokabilirsiniz - her durum farklıdır, bu yüzden nüansları çözmeniz gerekir. Öttürdüğünüz ve sessiz kaldığınız ve kimse ispiyonlamadığı sürece her şeyi yapabilirsiniz. Sadece idrar taramalarınızı geçtiğinizden emin olun - çoğu gardiyan sizi izlemedi bile, bu yüzden çok zor değil.
Son seçenek, içeride bir bağlantınız varsa - bir gardiyan aile dostuysa, belki hemşirelerden biri. Ya da gerçekten iyi bir avukatınız varsa. Bu nadir ve zordur ve genellikle bir nedenden ötürü çok uzun sürmez, neden olduğundan emin değilim.