G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Yazar, Sweet Cheese Auto grow ve dondurucuda bıraktığı bazı DP Auto Blueberry'den tomurcukları kırpmak ve dibe indirmek için kullanılır. Bunun en basit yol olduğuna inanıyorum!
3. Külotlu çorabınızı çıkarın ve ben pandispanya pişirmek için kullanılan halkalardan birini kullanıyorum, ancak bunun gibi herhangi bir şey de iş görür. Kontrolü kolaylaştırır, böylece her tarafınızı kesmemiş olursunuz. Ne demek istediğimi anlayacaksınız ve kief'i içinde toplayacak bir şey.
4. Külotlu çorabı, içinde biriktirmeyi seçtiğiniz şeyin üzerine geçirin. Benimki tam oturdu, ancak daha küçük bir şey kullanıyorsanız, ekranı sıkmak için uçları birbirine bağlayabilirsiniz.
5. Her seferinde bir ya da iki avuç dolusu trim alın ve çınlamanın içine yerleştirin, davul çalmaya, ovmaya ve ekrana doğru çalışmaya başlayın. Bunu yapmanız gereken belirli bir süre yoktur, ancak ne kadar uzun olursa o kadar iyidir!
7. Külotlu çorapların bacaklarında genellikle daha dar delikler vardır! Şimdi yapmak istediğimiz şey bir kap almak ve bunu "diz bölgesinin" etrafından geçirmek, böyle bir şeye benzemeli. Şimdi öncekinden çok daha ince bir ekranımız var.
8. Şimdi bir kaşık kullanın ve malzemenin bir kısmını yeni eleğin üzerine koyun ve dökülmemesine dikkat edin, sadece kaşığınızı kullanarak malzemeyi hareket ettirin ve yavaşça tamburlayın. Sonunda, sadece bitki malzemesinin kaldığını ve tüm iyi malzemenin düştüğünü görebileceksiniz. Bu adımdan önce sahip olduklarınızın %90'ından fazlasını kaybedersiniz.
Şuna benzer bir şey olmalı.
11. Yazar sonraki adımlar için fotoğraf çekmeyi unutmuş, ancak bunu yaptığınızda fırını 170°С'ye getirin, paketinizin etrafına gazete kağıdı sarın ve bantlayın. Şimdi fırına koymadan önce 10 dakika boyunca suda bekletin. Çıkartın. Bir oklava kullanın ve uygulayabildiğiniz kadar kuvvet uygulayın ve birkaç dakika boyunca sert bir yüzeye doğru yuvarlayın, yeniden ıslatın ve tekrarlayın. Bunu 2-3 kez yapın ve ardından paketi soğuması için buzdolabına koyun.
Artık güzel bir Hash parçanız olmalı!
Artık güzel bir Hash parçanız olmalı!
Last edited by a moderator: