Btcboss2022'yi en azından amaç olarak bir dolandırıcı olarak adlandırmazdım. Aslında dürüstçe denediğine inanıyorum ama bir sorun var. Burada tahtada açıklanan yöntemler aslında keyfidir, diyelim ki hangi stereoizomerin önce kristalleşeceği bir şans meselesidir ve bu oluşan tuzda fazla olacaktır. Bir seferinde d- ve bir sonraki seferde l- olabilir ve evet 70'e 30 bu şekilde elde edeceğiniz şey tam olarak budur. Şimdi, optik dönüşü kendiniz kontrol etmek için bir polarimetreniz yoksa (kolay) o zaman güzel kristaller elde edersiniz ve buradaki videolar ve gönderiler her zaman sadece d- olacağını iddia ettiği için "Harika! Kristaller! d-Meth olmalı!" diye düşünürsünüz.
Bu yüzden btcboss2022'yi dolandırıcı olarak adlandırmanın yanlış olduğuna inanıyorum, eğer size geri ödeme yapmazsa veya yararlı malzeme sağlarsa, bu başka bir şey olurdu.
Ve tabii ki, iyi kalitede d-Meth satın alamayacağınız açık bir gerçektir, örneğin% 85 veya daha fazla d- 30 € / g'dan daha düşük bir fiyata ve bu kg içindir. Üretim çabası ve maliyetleri çok yüksek olduğundan ve daha azı ekonomik olarak sıfır anlam ifade ettiğinden.
Aynı durum gizli laboratuarlarda sentezlenen herhangi bir ilaç için de geçerlidir. Eğer bir kimya fabrikasına sahipseniz, tüm bunları neredeyse bedavaya ve mükemmel kalitede üretebilirsiniz. Bu, 80'lerde Imhausen XTC ile kanıtlandı, piyasadaki en iyi MDMA hapları.
Eğer birisi optik rotasyonun (kabaca) nasıl kontrol edileceğine dair herkesin ulaşabileceği çok basit yöntemlerle bir video veya resim eğitimi hazırlamakla ilgileniyorsa bana PM atsın, ona bilmesi gerekenleri sağlayacağım, sadece bunun için ne zamanım ne de sinirlerim var.
Ayrıca Çinlilerin diğerlerine göre daha sık dolandırıcı gibi gösterilmesinden de hoşlanmıyorum, bu doğru değil. Çinlileri oldukça dürüst iş adamları olarak buldum, tek dezavantajı ise aldıkları parayı geri vermek yerine ölmeyi tercih ettikleri için asla geri ödeme alamamanız. Ancak gerekli olan mallarda telafi etmeye oldukça istekliler. Dolandırıcılar ya da düpedüz hırsızlar ve soyguncular Nijerya'da (tabii ki), Güney Afrika'da (siyahlar değil), tüm Arap ülkelerinde (Müslüman olmayanlar her zaman oyundur) ve en üstte Avustralya'da (her suçlu kendini Ned Kelly'nin yeniden doğmuş hali sanır) bulunur.
Liste kesinlikle özneldir, ancak benim tarafımdan olduğu için müjde olarak ilan edilmiştir