- Reaction score
- 2
Birisi susuz amonyak yöntemiyle meth yapmanın en iyi ve en basit yolunu gönderebilir mi lütfen anlıyorum ayrıca salla ve pişir birinin bir listesi vardı ve onunla ne yapacağını bilmiyordu bir şişede karıştırdı ve bu patladıktan sonra kedi kumu çok önemli olmadığını fark ettiler ve salla ve pişir doğdu lol NH3'ü nasıl elde edeceğimi biliyorum- ve lityumun fazladan hidrojen tuttuğunu anlıyorum ama nh3 yaptıktan sonra pratikte tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum, ben de tahmin etmek zorundaydım, amonyak hapları ve lityum ekleyin ve 3 katman yapın ve gazlayın derdim ama tüm teoriyi anlasanız bile pratik uygulama tamamen başka bir canavar olduğundan emin değilim. HI yöntemini biliyorum, bu da bir sonraki adımda ne yapacağıma dair fikir edindiğim yer ve birkaç yıl üniversite kimyası aldım, gerçekten bazı ev yapımı şeyleri tekrar yenilemek istiyorum, Levo'dan da bıktım, dışarıdaki tüm akıllı pantolonları aklınızda bulundurun basitlik, mümkün olduğunda tüm bunların ana temasıdır teşekkür ederim