ADB oluşturma konusunda yardım lütfen. Bu forumda yeniyim. (NOOB)

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ADB-PINACA ((S)-N-(1-Amino-3,3-dimetil-1-oksobutan-2-il)-1-pentil-1H-indazol-3-karboksamid).

1. DMF (1000 ml) içinde 1-Pentil-1H-indazol-3-karboksilik Asit (100 g) çözeltisi EDC (1 equiv), BtOH (1.5 equiv), DIPEA (180 g), L-tert-lösinamid (86 g) ile muamele edildi ve 24 saat karıştırıldı.
2. Karışım H2O (2000 ml) ve EtOAc (1000 ml) arasında bölündü, katmanlar ayrıldı ve sulu katman EtOAc (2x1000 ml) ile ekstrakte edildi.
3. Birleştirilen organik fazlar kurutuldu (MgSO4) ve çözücü indirgenmiş basınç altında buharlaştırıldı.
4. Ham ürünler 92 g beyaz katı (verim %63) elde etmek için yeniden kristalleştirme ile saflaştırıldı.

Bana bir parti ADB yapmak için sadece bu malzemelere mi ihtiyacım var? Ben kimya konusunda acemiyim ve formülü anlamıyorum ama öğrenmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sizce bir aceminin Sentetik Kannabinoid üretmesi mümkün mü? Hangi malzemelere ihtiyacım var? Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum ya da biri benim için yapmak isterse, size ödeme yapacağım.

Bu deneyi doğru yapmak için gerektiği kadar denemeye hazırım. ekipman ve hammadde için harcayacak param var. dün gece başka bir gönderi yaptım, silinip silinmediğinden emin değilim, eğer buraya gönderemezsem lütfen bana MOD mesajı gönderin.

Ayrıca bana yardım etmek isterseniz bana e-posta gönderebilirsiniz veya dediğim gibi benim için yapması için birine ödeme yapacağım. [email protected]

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Evet, reaktiflere ihtiyacımız var. Çin'de bir şeyler var, ancak güvenilir tedarikçilerimiz sipariş için minimum miktarlar talep ediyor. PM'ye yazın, yardımcı olacağım.

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
yeni yaptım!

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
dm'yi̇ kontrol edi̇n!