Psychedelics'in 'kahramanca dozu' nasıl tedavi edici olabilir?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Bir Johns Hopkins profesörü tarafından açıklanan 'kahramanca doz' psikedeliklerin nasıl tedavi edici olabileceği.
Aklınızı başınızdan almaya hazır olun, çünkü psychedelics geri dönüyor! Doğru, son araştırmalar LSD ve psilosibin gibi ilaçların depresyon, anksiyete ve TSSB gibi ruh sağlığı sorunlarını tedavi etmek için etkili bir yol olabileceğini ortaya koydu. En iyi kısmı mı? Geleneksel antidepresanların aksine, bazı insanlar sadece bir yolculuktan sonra semptomlarında uzun vadeli iyileşmeler görüyor.

Peki bu maddeleri bu kadar tedavi edici yapan şey nedir? Johns Hopkins profesörü Matthew W. Johnson bu noktada devreye giriyor - kendisi bağımlılık, psychedelics ve diğer zihin açıcı maddeler üzerinde çalışan bir araştırma rock yıldızı. Bu ilaçların "kahramanca bir dozunun" bazı insanlar için neden bu kadar hayat değiştirici olabileceğinin sırlarını ortaya çıkarma görevinde.
Videoya göz atın!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Sadece bir tane (yaklaşık yarım orta boy) sihirli mantar aldım ve bu çok kötü bir deneyimdi, yaklaşık 20-30 dakika aldığımda her şey iyiydi ama ondan sonra ne olduğunu hatırlamıyorum aşırı doz aldım ve uykuya daldım idk ama 9-10 saat sonra uyandım hiçbir şey hatırlamıyorum (sadece deneyimin zayıf anlatımı)

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
Mantarın kahramanca dozları konusunda da çılgın deneyimlerim oldu.
Gerçeklikten koptuğumu ve uzaylı insansılar gördüğümü hala çok net hatırlıyorum.
Bütün kutuyu yerseniz böyle olur diyor....

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Bizim düşüncemiz:
Bu çılgınlık ve saf delilik. İkimiz de biraz LSD kullandık ve bunun neden delilik olduğunu biliyoruz.

Şunu hayal edin:
LSD'nin 100 gramı bir pencereden başka bir boyuta bakmak gibidir.
200 gram LSD pencereyi açıp kafanızı dışarı çıkarmaktır.
300 mg LSD, rahatınızdan sıyrılıp o boyuta fırlatılmak gibidir.
400 mg LSD (sıçtınız)
500ug LSD yarı tanrılarla falan konuşmak, o bilinmeyen boyutun sakinleriyle tanışmak gibidir.
600ug + Ascend ve ya insanlar arasında kutsal bir varlık olarak yeniden doğun ya da kendinizi tamamen psikozda kaybedin ve bir daha asla aynı adam olmayın, uzun ömürlü travma / korkularla baş başa kalın.

Elbette psikozlar havalı ve hepsi ama olumsuz etkileri unutmayın, fiziksel olmayabilir ama zihinsel olarak bir ton.